Transport vozila iz Vidma (Udine)

Oakey

Majstr
3. feb 2016
980
582
93
Sem dal pred kakim legtom priplejat iz DE en EV, lahko ti poiščem kontakt, če želiš. Ni bilo drago, okoli 400 €. Je pa res, da je bil nekaj lažji ...
No ta številka je slišati normalna. Prosim za kontakt na privat.

Tudi sam dam raje pripeljat zadevo nekomu, ki zna. Ampak ne za vsako nenormalno ceno glede na to da je razdalja bistveno manjša kot npr Munchen ali Berlin.

• Všeč mi je
Reactions: igi

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.482
4.972
113
Eni malo pametujete. Italija ni Nemčija, še Avstrija ni, kar se tiče novih (in rabljenih) vozil. Kolikor poznam sceno, ne obstajajo preizkušnja/začasne/izvozne tablice v Italiji (tudi v Franciji ne). Pri rabljenem se da kaj "pokombinirat" s staro registracijo, pri novem pa ne.

Tudi prevezov vozil ni niti slučajno toliko iz I kot iz D. Na FB imaš par skupin "prevozi vozil", tam povprašaj.

Aja pa pozabite na slovenske tablice pri novem vozilu v tujini - brez SLO homologacije ni nič! In ta se dela izključno tako, da je avto tukaj na TP.

Jaz sem iz Avstrije pripeljal Yko na avtoprikolici od Formula shop (60€/dan skupaj s specialnimi gurtnami za privez) - nosilnost 3T, s čim sem vlekel, bolje da ne veste. Kakorkoli, če imaš avto, ki lahko vleče prikolico NDT 2,500 kg ali več, si že zmagal. Pač potni stroški pa so, kot so.

• Všeč mi je
Reactions: igi in Pepe