Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.376
853
113
EU
Jaz sem imel samo enega, ena izmed rok v prtljažniku se je včasih zatikala, da se prtljažnik ni avtomatično zaprl. So jo garancijsko zamenjali na Toyoti.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.692
348
83
www.kacnje.eu
Komunikacija SOS in podpora in upravljanje preko aplikacije gre preko SIM kartice, ki je v modulu (s svojo baterijo).
Zadeva komunicira s Toyotinim strežnikom in načeloma na servisu lahko preverijo, ali se ti je prižgala kakšna opozorilna lučka. Kaj pa uporabnik lahko upravlja na daljavo, pa je pri Toyoti preko dveh paketov (osnovni (zastonj deset let) in napredni (mislim, da 120 evrov na štiri leta)).

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.376
853
113
EU
Meni tega naprednega paketa pri Toyoti niso nikoli ponudili; zdaj jaz sem domneval, da zato, ker je moja Corolla letnik 2019.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.353
8.704
113
Sam imam sedaj dober mesec novo službeno Toyoto Corrolo (bencin). Predhodno sem imel 6 let Škodo Rapid, kjer sem nabil 250.000km. Toyota mi je vsekakor zelo všeč za vožnjo, vendar me motita dve stvari, ki pa sta verjetno predhodno že omenjeni in sicer moj avto je sedan in posledično v prtljažniku ne morem peljati kakšne večje stvari. Pri Rapidu brez problema, saj se je dvignila cela zadnja šipa in ko sem podrl sedeže, je bilo prostora polna kapa. Tukaj tega ni kar zelo pogrešam in, če bi kupoval privatno avto zase, bi bil to deal breaker. Druga stvar pa je majhen tank. Pri Rapidu brez problema cca. 900km, tukaj dobrih 600km. Zadnjič, ko sem bil v Bosni, sem naredil nekaj čez 700km. Skratka, avto fajn za vozit, te dve stvari pa me preveč motita, zato ga zase ne bi kupil.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.146
321
83
Meni tega naprednega paketa pri Toyoti niso nikoli ponudili; zdaj jaz sem domneval, da zato, ker je moja Corolla letnik 2019.
Tudi pri novi ti tega ne ponudijo (Vsaj meni niso). Za to opcijo sem zvedel nekje na internetu, mogoče na njihovi spletni strani, da sem si naložil aplikacijo.
Edina stvar, ki jo uporabljam je pozimi vklop na daljavo, da mi ogreje avto in odtaja sprednje steklo. Navigacija mi je pa boljša od googla. Vsaj odpiranje vseh oken sedaj poleti bi lahko bilo.

Marxon

Majstr
24. feb 2009
796
413
63
Sam imam sedaj dober mesec novo službeno Toyoto Corrolo (bencin). Predhodno sem imel 6 let Škodo Rapid, kjer sem nabil 250.000km. Toyota mi je vsekakor zelo všeč za vožnjo, vendar me motita dve stvari, ki pa sta verjetno predhodno že omenjeni in sicer moj avto je sedan in posledično v prtljažniku ne morem peljati kakšne večje stvari. Pri Rapidu brez problema, saj se je dvignila cela zadnja šipa in ko sem podrl sedeže, je bilo prostora polna kapa. Tukaj tega ni kar zelo pogrešam in, če bi kupoval privatno avto zase, bi bil to deal breaker. Druga stvar pa je majhen tank. Pri Rapidu brez problema cca. 900km, tukaj dobrih 600km. Zadnjič, ko sem bil v Bosni, sem naredil nekaj čez 700km. Skratka, avto fajn za vozit, te dve stvari pa me preveč motita, zato ga zase ne bi kupil.

Tole z gepekom ni problem na navadni in karavanski verziji.
Tank ni največji, se pa navadiš, oz požreš glede na €/km.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.376
853
113
EU
Tudi pri novi ti tega ne ponudijo (Vsaj meni niso). Za to opcijo sem zvedel nekje na internetu, mogoče na njihovi spletni strani, da sem si naložil aplikacijo.
Edina stvar, ki jo uporabljam je pozimi vklop na daljavo, da mi ogreje avto in odtaja sprednje steklo. Navigacija mi je pa boljša od googla. Vsaj odpiranje vseh oken sedaj poleti bi lahko bilo.
Če bereš naše starejše forume, gre sicer odpiranje vseh oken tudi prek upravljalca oz. daljinca za odklep vozila (moraš vklopiti posebej oz. ti to proti plačilu naredijo na servisu). Ampak da, če bi to šlo prek aplikacije, bi bilo še toliko boljše.

In pa čez premajhen tanku se v bistvu večina pritožujemo. Lahko bilo vsaj 10 L več.

• Všeč mi je
Reactions: ozze