Sami uporabljamo za pomivalca že veliko let nekaj srednjega od Boscha. Kar mi gre vrhunsko na živce je, da po pranju v nedogled piska in ne odpre vrat sam (da gre vročina in para čim prej ven in se posoda hitreje posuši). Enako tudi ne posuši dobro kakšnih plastičnih zadev (kot se hvalijo, da sedaj pa jo).
Vse ostalo se mi zdi, da dela kot mora, prva vrsta za pribor je odlična ravno zaradi lahkega pospravljanja, ampak hkrati imam kolega, ki prisega na košaro, ker nima predala za pribor blizu in si raje košaro nese tja in potem zlaga. Torej vsakemu svoje.
Kar sem opazil pri novih boljših pomivalcih (Miele) je, da imajo več nastavitev nivojev in predali veliko lepše tečejo.
Program uporabljamo eden, občasno še enega drugega hitrega. Če bi pomil hitreje od 2.30 ure, bi bilo tudi ok. Pa da bi še več notri spravil tudi, samo tu je omejitev elementa.
Po domače se mi zdi, da so ti stroji dosegli nek svoj maksimum.
Pri pralnem stroju sem vzel mnogo let nazaj top Bekota. Ne vem...dela. Kolegica se hvali z Miele, ki ima kup funkcij, pa ne zna razložiti v čem je kaj bolje kot pri nas, edino serviserja pa pozna že na "ti", jest pa ne vem kje sploh je.