Teslo v Tesli Y

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.817
9.894
113
Fsd ostane vklopljen ce pohodis gas, te pa opozarja... Neke velike precme sile pa ne vem, da ne bo sam bremzal, ce drzis gas (torej aktivni tempomat ne dela). Drugo kar ga lahko usmerjas je z zmigavci. Ce nimas poti izbrane ali pa jomimas pa bo ti drugje zavil, nakazes smz žmigavcem in on prilagodi potem temu pot (bremza ce zavijaš, gleda pesce na precni cesti ipd).

Zankrat edino, in pri nas se mi zdi da tudi napacno delovanje (upostevanje omejitev pac ni nepravilno), je pa, da ce gres v rondoju na prvem izvozu ven, zmigavec da ze preden zavijes vanj.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.818
15.165
113
ja, lokalno ga moti tabla brez obrobe on pa noter sili 50...in tam pač ne gre...sem pohodil gas da bi šel vsaj 70 pa se mu je ofnilo in je rdeče utripal in dramo naredil. to je glavna napaka ki sem jo jaz opazil po par FSD seansah. Ostalo je vse nekak zvozil brez nekega posredovanja ali pa bi bilo za preživet.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.727
413
83
Tole da pohodiš gas deluje, če gas samo pohodiš in ga držiš cca 3 sekunde, potem pa spustiš (po tem lahko ponoviš vajo). Pri tem ne bo nič težil. Če pa boš gas konstantno (ali predolgo) držal, bo pa zajamral in se ugasnil.

nacek

Guru
13. okt 2012
3.359
917
113

Vrečkova trdi, da avtomatizirana vožnja ljudi tudi straši​

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.762
7.518
113
Tesla udeleženci dobijo usb s programom, torej kdo to plača?

Tesla gre počasi po poti Harley Davidson sekte.
Ali bmw gs-jašev.

sad

Guru
24. avg 2007
23.624
12.467
113
In kaj je narobe z GSjaši?
Ker vidim, da jih ima marsikdo v zobeh.
Potem pa vidiš, da je daleč največ motorjev z zelo veliko prevoženimi km (več kot 100.000) ravno GSov. Torej se ti motorji dejansko vozijo, ne pa parkirajo pred kafiči.
In najbolj v zobeh jih imajo tisti, ki obvladajo samo vožnjo z motorjem od kafiča do kafiča.
Sem bil na kar nekaj teh popularnih motorističnih točkah/prelazih in je bilo praktično več kot pol motorjev GSov. :eek:

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.527