Teslo v Tesli Y

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.638
15.067
113
nic ne boš dokazova s posnetki, napišeš da si preprimil volan, ali pa da si ga drzal spodaj in podobno. potem je žogica drugje.

• Haha
Reactions: sad

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.638
15.067
113
1790671126860.png

• Všeč mi je
Reactions: Bakki33

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.355
5.544
113
Danes bil na servisu v Gradcu, reklamacija auto preklopa dolgih/kratkih luči - nimaš kaj to tak je, da svetiš kamionarjem v kabino; reklamacija delovanja auto brisalcev, ko v tunelu še minuto brišejo na suho, ven pa se ne vklopijo pol minute min. - nimaš kaj to tak je, ker kamera boljše vidi kot ti in ne rabi očiščene šipe :bonk: ; neko tresenje med 55 in 65 km/h ne povzroča nič znanega, gume so OK, motor pa tudi; zamenjali so mi mehanizem odpiranja/zapiranja spredne haube - vpoklic zaradi napake senzorja (enkrat pomladi mi je en dan svetilo, da je havba odprta, potem je nehalo), sedaj se havba lažje zapira ima pa 2-3 mm lufta navzgor in to bi bilo bolj ali manj vse ČE: me ne bi en mlad prijazen mehanik vprašal kako deluje FSD, pa sem rekel, da ga nimam ker je avto avstrijski in je omenil, da to nujno rabim, ker je sprebal s kolegom v MB in je ful oh in sploh :D - torej smo ga še prevekslali iz A v SLO (ko bo, bo).

Zdaj pa vprašanje za tiste, ki imate Juniper slovenski - ali me Grok fiju-fiju, ko pravi, da slovenski avto ima slovensko govorno vodenje, avstrijski pa ne, ker drugi trgi,...?

sad

Guru
24. avg 2007
23.595
12.451
113
To tak je, če že Musk laže ko pes, vsaj zaposleni točno opišejo Teslo.
To tak je, te pa ja AI bolje ve, kak morajo stvari delati, ko pa butelj za volanom.
Dolge luči pa izključi na AC in ti bodo kamionarji hvaležni. Za brisalce pa ni panike te pa ja malo po touchu klikaj. Eni pravijo, da je to bolje kot s fizičnimi gumbi.

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: Gonzo in Samo Svoj

urby20

Guru
14. jul 2010
3.453
513
113
Goriska
Danes bil na servisu v Gradcu, reklamacija auto preklopa dolgih/kratkih luči - nimaš kaj to tak je, da svetiš kamionarjem v kabino; reklamacija delovanja auto brisalcev, ko v tunelu še minuto brišejo na suho, ven pa se ne vklopijo pol minute min. - nimaš kaj to tak je, ker kamera boljše vidi kot ti in ne rabi očiščene šipe :bonk: ; neko tresenje med 55 in 65 km/h ne povzroča nič znanega, gume so OK, motor pa tudi; zamenjali so mi mehanizem odpiranja/zapiranja spredne haube - vpoklic zaradi napake senzorja (enkrat pomladi mi je en dan svetilo, da je havba odprta, potem je nehalo), sedaj se havba lažje zapira ima pa 2-3 mm lufta navzgor in to bi bilo bolj ali manj vse ČE: me ne bi en mlad prijazen mehanik vprašal kako deluje FSD, pa sem rekel, da ga nimam ker je avto avstrijski in je omenil, da to nujno rabim, ker je sprebal s kolegom v MB in je ful oh in sploh :D - torej smo ga še prevekslali iz A v SLO (ko bo, bo).

Zdaj pa vprašanje za tiste, ki imate Juniper slovenski - ali me Grok fiju-fiju, ko pravi, da slovenski avto ima slovensko govorno vodenje, avstrijski pa ne, ker drugi trgi,...?
"slovenski" avto prav tako nima vodenja v slovenščini...

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.334
2.427
113
Pomurje

moj starejši nima težav preklopa na AC.
sad brisalci se upravljajo na volanu na fizičnem gumbu
Grok mi dela v slovenščini

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.450