Da se ti ljubi težake prepričevat?!nic ne boš dokazova s posnetki, napišeš da si preprimil volan, ali pa da si ga drzal spodaj in podobno. potem je žogica drugje.
Off-topic: no, saj je skoraj logicno... Skoraj... ker me je spomnilo na tisti vic, kako ima clovek vsako jutro jebo priti na siht, ker mora najprej še 3 sosede vreči pokonci, ker v dvigalu piše: "za 4 osebe"...odpri zadnja leva vrata in zadrži 3sek kljuko in ti odklene vtikač.
no pa vrata potem zapri
Sedaj pa na Pag.
; neko tresenje med 55 in 65 km/h ne povzroča nič znanega, gume so OK, motor pa tudi; zamenjali so mi mehanizem odpiranja/zapiranja spredne haube - vpoklic zaradi napake senzorja (enkrat pomladi mi je en dan svetilo, da je havba odprta, potem je nehalo), sedaj se havba lažje zapira ima pa 2-3 mm lufta navzgor in to bi bilo bolj ali manj vse ČE: me ne bi en mlad prijazen mehanik vprašal kako deluje FSD, pa sem rekel, da ga nimam ker je avto avstrijski in je omenil, da to nujno rabim, ker je sprebal s kolegom v MB in je ful oh in sploh "slovenski" avto prav tako nima vodenja v slovenščini...Danes bil na servisu v Gradcu, reklamacija auto preklopa dolgih/kratkih luči - nimaš kaj to tak je, da svetiš kamionarjem v kabino; reklamacija delovanja auto brisalcev, ko v tunelu še minuto brišejo na suho, ven pa se ne vklopijo pol minute min. - nimaš kaj to tak je, ker kamera boljše vidi kot ti in ne rabi očiščene šipe; neko tresenje med 55 in 65 km/h ne povzroča nič znanega, gume so OK, motor pa tudi; zamenjali so mi mehanizem odpiranja/zapiranja spredne haube - vpoklic zaradi napake senzorja (enkrat pomladi mi je en dan svetilo, da je havba odprta, potem je nehalo), sedaj se havba lažje zapira ima pa 2-3 mm lufta navzgor in to bi bilo bolj ali manj vse ČE: me ne bi en mlad prijazen mehanik vprašal kako deluje FSD, pa sem rekel, da ga nimam ker je avto avstrijski in je omenil, da to nujno rabim, ker je sprebal s kolegom v MB in je ful oh in sploh
- torej smo ga še prevekslali iz A v SLO (ko bo, bo).
Zdaj pa vprašanje za tiste, ki imate Juniper slovenski - ali me Grok fiju-fiju, ko pravi, da slovenski avto ima slovensko govorno vodenje, avstrijski pa ne, ker drugi trgi,...?
moj starejši nima težav preklopa na AC.Danes bil na servisu v Gradcu, reklamacija auto preklopa dolgih/kratkih luči - nimaš kaj to tak je, da svetiš kamionarjem v kabino; reklamacija delovanja auto brisalcev, ko v tunelu še minuto brišejo na suho, ven pa se ne vklopijo pol minute min. - nimaš kaj to tak je, ker kamera boljše vidi kot ti in ne rabi očiščene šipe; neko tresenje med 55 in 65 km/h ne povzroča nič znanega, gume so OK, motor pa tudi; zamenjali so mi mehanizem odpiranja/zapiranja spredne haube - vpoklic zaradi napake senzorja (enkrat pomladi mi je en dan svetilo, da je havba odprta, potem je nehalo), sedaj se havba lažje zapira ima pa 2-3 mm lufta navzgor in to bi bilo bolj ali manj vse ČE: me ne bi en mlad prijazen mehanik vprašal kako deluje FSD, pa sem rekel, da ga nimam ker je avto avstrijski in je omenil, da to nujno rabim, ker je sprebal s kolegom v MB in je ful oh in sploh
- torej smo ga še prevekslali iz A v SLO (ko bo, bo).
Zdaj pa vprašanje za tiste, ki imate Juniper slovenski - ali me Grok fiju-fiju, ko pravi, da slovenski avto ima slovensko govorno vodenje, avstrijski pa ne, ker drugi trgi,...?
"slovenski" avto prav tako nima vodenja v slovenščini...
Navi vodenje v slovenščini.Vodenje česa? Jaz se z grokom v slovenščini menim.