Ne vem kako fsd parkira.To maš kako pogodbeno kazn al kaj, da moreš vedno na kamere parkirat. Kaj če na analogn način moreš jurja nakazat bmw-ju al kak?
Seveda. Alteraš, ka češ.Voznikov, takšnih kot si ti. Nje.
bolj kot ne samo "fixes".Zunaj je nov update, sem ravnokar dobil obvestilo, ne vem pa kaj je novega sploh v primerjavi s prejsnjo .200 verzijo, ker je v opisu vse isto..
Kako so nam rekli v JLA (in drugje)? "Rđavemu kurcu svaka dlaka smeta" (prevod: zarjavelemu tičku je vsaka dlaka napoti)Zgleda impresivno. Res pa je, da pri takem volanu rabis selfdrajv. (Nebi ga diro štapom...)
Tvoja želja - Tesli ukaz:Če bi bil vsaj dlakav volan..

Se še navaja BalkanaTeh filmckov ne odpiram, glede na avtorja pa domnevam, v katero smer bo šlo. Naj ga delajo v Kranju pa naj jih peljejo cez rondoje. Me zanima... Danes sem pa kar vedela, da bo treba pomagat. Pripravljena cakala. Turbo krozisce v Kranju na Primskovem - Tesla domnevala, da se ljudje pravilno razvrščajo![]()
pa domneve, da ljudje ne bodo sli cez rdeco. Tak pa zavijam levo, tesla spelje, ker nasproti en z normalno hitrostjo, ki pa je potem zacel "loviti" zeleno in je po gasu stopil...
Teh for Tesla (še) ne zna...