To glede Evrope se strinjam, žal.
To glede tvoje avtonomne vožnje in AI-a pa, jeah right. Točno to bi lahko napisal leta 2018 ali kdaj je že Musk blebetal, da bo čez dve leti pa sam vozil. Pa ne le Musk, vsi so bili pametni in metali milijarde v avtonomno vožnjo. No, smo leta 2026 in smo kje? Ker preskok iz tega, kar se sedaj vozi po cesti na avtonomno vožnjo ni en ali dva update-a, ampak je to konkreten, konkreten preskok.
In ja, je super, da je to, kar je, ampak po mojem mnenju ne bi smel pustiti, da nimaš rok na volanu. Ker kot sem zapisal, dela super, dokler ne. Se sam spomnim, ko me je avto cukno levo, ker se je hotel izognit trčenju, pa bi šlo čisto ok mimo. Aja, to ni bil presvetli Muskov AI, toti zmore vse. Tak ko recimo, kakšna cvetlična korita sploščatit, pa še kaj drugega. In ne, to ni bilo leta 2019, ampak letos. S temi vašimi famoznimi ultra super hudimi updatei.
Če takrat ne bi imel rok na volanu, se ne bi ravno fajn končalo.
In tukaj je ta razlika med ljudmi, ki uporabljamo te asistente in razumemo omejitve le teh in brez zamere Tesla bedaki, ki se javno hvalite, kak te to sam ultra dobro vozi. Tudi tisti moj sistem je ultra dobro vozil, dokler ni. Samo jaz nisem gledal ko butelj z rokami na kolenu in se snemal, kak te to sam vozi.
Tak da, kot sem napiso: upam, da bote samo sebe sneli, ko ne bo delal. Pa po možnosti se še posnemite in imejte jajca to dati potem na net.