Pri meni (slo T), piše takole - se je pa to iz včeraj na danes spremenilo:
Poglej priponko 108369
Tako je. Na tole se je spremenilo. Ampak pol ko sem narocila, mi piše, da moram vseeno update pocakati in ko bo nalozen, zacne odstevat
Pri meni (slo T), piše takole - se je pa to iz včeraj na danes spremenilo:
Poglej priponko 108369
A ti teče preizkusno 30 dnevno obdobje + 30 plačanih dni?Tako je. Na tole se je spremenilo. Ampak pol ko sem narocila, mi piše, da moram vseeno update pocakati in ko bo nalozen, zacne odstevat
Hvala, čeprav nisem uspel urediti poljskih "izvoznih" tablic. Kao ne gre ker nimam prebivališča pri njih. Na oddelku za registracije je šlo v smeri mogoče bi šlo, morajo preveriti, pa prevezovanje v nedogled, jutri pokličite, pa spet ni prave osebe, pa praviloma ne gre, mogoče bi šlo na firmo... na mail itak neodzivni...Srečno pot in previdno vozi!
Hvala, čeprav nisem uspel urediti poljskih "izvoznih" tablic. Kao ne gre ker nimam prebivališča pri njih. Na oddelku za registracije je šlo v smeri mogoče bi šlo, morajo preveriti, pa prevezovanje v nedogled, jutri pokličite, pa spet ni prave osebe, pa praviloma ne gre, mogoče bi šlo na firmo... na mail itak neodzivni...
Tako, da bom verjetno moral kar individualni prevoz naročiti. Ker to smer nihče ne vozi, pa vsaj 20 povpraševanj sem poslal.
Pa omejitev skupne mase 3,5T z B kategorijo.Saj veš kaj sem ti napisal - dovolj močen avto za vleko in prikolica v najemu za dva dni pa je to-to.
Mogoče ima kak forumaš za posodit avto z dovoljeno vleko cca 2,5-3T.
Ja kdo ti je kriv, da nimaš izpitov kot se zagre? Igi vse to ve, ker sva o tem že debatirala.Pa omejitev skupne mase 3,5T z B kategorijo.
sila je bilatrigger happy