To si ga zadela v nulo. Točno to sem jaz pomislil, ko sem bral njegov umotvor.No, dej... 100€ te boli. Ce bi bilo zastonj, pa ne bi mogel prehvalit.
To si ga zadela v nulo. Točno to sem jaz pomislil, ko sem bral njegov umotvor.No, dej... 100€ te boli. Ce bi bilo zastonj, pa ne bi mogel prehvalit.
1200€ na leto je to.. pa zgleda da moraš bit focused, to se bo vidlo, če bo uporabno okej, če ne bo, je pač mimosun.No, dej... 100€ te boli. Ce bi bilo zastonj, pa ne bi mogel prehvalit. Čeprav sploh zunaj se ni. 300000€ je tesli manj kot tebi 3€. Od za enkrat probat ni nic, bo treba ciljat na to, da folk obdrzi.
Jaz sigurno sprobam takoj (dosedaj nisem imela prilike se vozit s tem - kot voznik niti kot sopotnik) in tudi obdrzim, če mi vsaj malo olajša in razbremeni.
c/p: "Choose Grok's voice and personality, ranging from Storyteller to Unhinged, or set it to Assistant to add and edit navigation destinations, make phone calls, play music, adjust climate, and search the Controls panel. Ask Grok about your Tesla or what was included in your latest software update. You can also set location-based reminders, like "remind me to pick up milk when I'm near home."
Hvala vsemogočnemu za Alter!!!Zakaj? A ni to pogojeno samo s tem, kje je avto. Na 99€ paket se lahko ze narocis danes, amoak ti fad dela samo tam, kjer je na voljo. Ce si ti v sloveniji ti bo delal. Pa ceprav je avstrijski avto.Me pa veseli, da boste vsaj enkrat pred mano pri updatih - mi sepli čakamo na "novo leto".