Še vedno plačaš polno ceno (kreda/fafing če je, je na polno ceno), zavarovanje domnevam da plačujete pa tudi na polno ceno ... ali?
Pa ko daš deco v vrtec je tudi polna cena šteta v stanje premoženja ... skratka te subvencije so en velik nateg, preplačaš povsod razen pri excel kalkulaciji kjer je vse idealno.
Ne vem, sam itak plačujem davkov od place za 50% oz. po novem bo 40%, tako da spadam v klaso buržuja. Sam tukaj se alterantiva za cliota omenja Tesla T3 ki je 35k po ceniku (28k s subvencijo, na domači vtičnici namesto benza prišparaš v 5 letih vsaj še 10k), tako na grobo ocenjeno si potem v rangu kjer plačuješ vse ostalo 2x več.koliko bi bilo brez subvencije potem vse tole?
Nateg, ki ga opisuješ so popusti v AH, subvencija je pa samo malo denarja nazaj, ostalo pa ostane enako.
In zakaj bi se lastništvo dinozavrov moralo podražiti? Če nebi bilo dinozavrov bi ti en krščen duš moj subvencij dobil. Tako da bodi vesel da se dinozavri še kotalijo po cestah.Drugo leto pa bomo podražil lasništvo Dinozavrov.
Tak po nemškem vzoru.
Ne vem, sam itak plačujem davkov od place za 50% oz. po novem bo 40%, tako da spadam v klaso buržuja. Sam tukaj se alterantiva za cliota omenja Tesla T3 ki je 35k po ceniku (28k s subvencijo, na domači vtičnici namesto benza prišparaš v 5 letih vsaj še 10k), tako na grobo ocenjeno si potem v rangu kjer plačuješ vse ostalo 2x več.
Zato da se rešimo starega dreka iz cest..In zakaj bi se lastništvo dinozavrov moralo podražiti? Če nebi bilo dinozavrov bi ti en krščen duš moj subvencij dobil. Tako da bodi vesel da se dinozavri še kotalijo po cestah.
Ko bo subvencij konec pa nas kar pobit, ko ti nismo več koristni. Večjega narcisoidnega sebičneža pa že težko tukaj najdemo.Zato da se rešimo starega dreka iz cest..
Bolj smrdi dražji je, simpl
Itak plačaš puno ceno. Tista subvencija, ki je priletela nazaj na moj račun gre pa za vrtec, pa fafing, pa studenta.Še vedno plačaš polno ceno (kreda/fafing če je, je na polno ceno), zavarovanje domnevam da plačujete pa tudi na polno ceno ... ali?
Pa ko daš deco v vrtec je tudi polna cena šteta v stanje premoženja ... skratka te subvencije so en velik nateg, preplačaš povsod razen pri excel kalkulaciji kjer je vse idealno.