Teslo v Tesli Y

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.749
1.718
113
Še kar nekaj desetletij bo aktualna celoletna guma.
Zimska pa tudi, za tiste, ki so precej na cesti ali pa se vozijo, kjer so zimske razmere zahtevnejše.
Ne živijo in ne vozijo se vsi okrog Portoroža.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.050
4.180
113
Trenutno imamo na Pohorju največ snega v SLO (no ja, tako pravijo), vsak dan se vozim po lokalni/vaški cesti na Areh. Del ceste je še danes zasnežen. S celoletno Pirelli na C5 Aircross nimam nikakršnih težav, so pa vedno verige v prtljažniku za ziher.

Sem se pa dokončno za celoletne odločil jeseni po pregledu tistega testa v temi o celoletnih pnevmatikah, kjer so se šli test v realnih razmerah in tudi primerjali vse tri tipe gum. Pirelli je bil tam zmagovalec (sicer za malo), ampak sem si zapomnil, da je v zimskih razmerah bil enak zimskim okoli 5 mesta na testu zimskih.

• Všeč mi je
Reactions: Marxon in uncle_sam

Marxon

Majstr
24. feb 2009
840
448
63
Trenutno imamo na Pohorju največ snega v SLO (no ja, tako pravijo), vsak dan se vozim po lokalni/vaški cesti na Areh. Del ceste je še danes zasnežen. S celoletno Pirelli na C5 Aircross nimam nikakršnih težav, so pa vedno verige v prtljažniku za ziher.

Sem se pa dokončno za celoletne odločil jeseni po pregledu tistega testa v temi o celoletnih pnevmatikah, kjer so se šli test v realnih razmerah in tudi primerjali vse tri tipe gum. Pirelli je bil tam zmagovalec (sicer za malo), ampak sem si zapomnil, da je v zimskih razmerah bil enak zimskim okoli 5 mesta na testu zimskih.
Super si naredil.
Ja nova celoletna je isto dobra kot 5. zimska na testu, s tem da boš imel celoletne 1/2 toliko časa, torej bo povprečno bolj firšna od zimske.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
7.212