Teslo v Tesli Y

jezek

Guru
24. jul 2008
5.250
2.246
113
Btv, nekateri se s prvim avtom pri hisi pogosto vozimo tudi po raznih vikendih, makadamih in sesutih cestah...in to ne kot po jajcih. Plus vsakodnevno plezanje na robnike itd. Edini avto kjer mi (še) ni šel koncnik ali stabikizator je bimer in pa stara superbka

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.886
4.070
113
Ocitno niste imeli citroenov. V 40 letih sem na citrotih zamenjal vsaj 40 palčk in/ali koncnikov. Activa je npr. ponucala ene 4 na leto. Je pa res da je to ranga 8e material....
Očitno si milo rečeno "čuden" voznik. Po 15 različnih Citroenih (od Diane dalje skoraj vse po spisku) v dobrih 40 letih, se ne spomnim, da bi na katerem menjal palčke/končnike. 2 X kugle na BX, pa sornik na Diani (tako sem že kupil) in to je bilo to.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.250
2.246
113
Spak in dijana nimata, ostali majo. Me cudi da ti niso NIKOLI menjali. Na C servisih sem visel cele dneve, v odpadnih gajbah je bilo v vsakem trenutku vsaj 30 palck in toliko koncnikov. Naceloma vse kar ima na C krogelni zglob ne drži prav dolgo. Potem je zacel vargalant delat neke mocnejse, ampak je bila kugla obcutno vecja in tezja. Hidravlika sama, se posebej na Activi, pa zelo muči zgkobe, ker špona v vse smeri....

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.886
4.070
113
Saj ne da verjetno pol od teh avtov palcke sploh nima...aja, spacka nisi imel.
Spačka smo imeli kot prvi avto v družini, jaz sem ga "zapeljal" enkrat z visečega parkinga na cesto - to je bilo to, do izpita. :evil:

Ti se čudi koliko hočeš.

Evo ti spisek Citroenov:

Diana
Diana DAK
AMI 8 karavan
GA karavan
AX 11 Caban
BX 15 RE
AX Allure
C8 HDI
C3 Pluriel sensodrive
C4 1,6 sensodrive 2x
C5 HDI Exclusive – Tourer
C4 Grand Picasso avt.
C4 Cactus
C4 New
C5 Aircross

sad

Guru
24. avg 2007
22.723
11.523
113
Očitno si milo rečeno "čuden" voznik. Po 15 različnih Citroenih (od Diane dalje skoraj vse po spisku) v dobrih 40 letih, se ne spomnim, da bi na katerem menjal palčke/končnike. 2 X kugle na BX, pa sornik na Diani (tako sem že kupil) in to je bilo to.
Dej nea seri. Itak nisi nič menjal, če se pa voziš ko klošar.
Te pa ja idi ti 270km/h povprečne do Dubrovnika, boš prec vido, kak bodo palčke kar letele za tabo.:bolan:
Pa če zraven pol robnikov, 3/4 ograje, petino črt na cesti in še kakšnega ježa ne pobereš s seboj, si tui klošar.
Nea vem sploh zakaj se oglašaš tukaj. Ko boš imel forthinga, pa kaj napiši. Ali pa 270km/h povprečne. Do takrat pa lepo frutek cuzaj in tiho.

dask

Majstr
21. sep 2023
810
960
93
Pametni odnehajo. Imel sem enega citroena (saxo), kupljenega novega. Po letu in pol servisov sem obupal in se od znamke poslovil. Predvsem zaradi odnosa na servisih, ne toliko zaradi avtočka samega. Da jim moraš navlečt internega inšpektorja zato, da ti zamenjajo radio, ki je bil zarostan in plesniv(?!).... nazadnje mi je kozolčar po desetinah napak in še 2x več obiskih različnih servisov postavil diagnozo - avto je bil potopljen vsaj do šip....

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
7.096