Teslo v Tesli Y

mtl

Guru
19. jul 2007
10.995
668
113
Kras
www.mtl.si
vse je samo stvar marketinga in elonove propagandne mašinerije.
Pa ne vem no. Jaz bi bolj rekel, da je stvar milo rečeno nerazumevanja (da ne bo kdo užaljen) s strani lastnikov vozil, ki padejo na take fore. Že disclamer, ki ga moraš potrditi, ti da jasno vedeti, da to pač ni avtonomna vožnja.
Če pa padeš na YT videe, ko osebe, ki ne cenijo svojega in še manj tujega življenja, sedijo zadaj in jih Tesla ''avtonomno'' vozi, pa je tudi jasno, kakšen je tvoj domet.
Meni je le fascinantno, da ustrezne institucije nikakor niso odreagirale.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.262
3.151
113
Se strinjam, ko gledas Tesla fanboye na X-u kako tripajo na FSD, potem pa vidis na drugem posnetku da neha delovati, ce je sonce prenizko in sveti v kamere…
Kot sem že velikokrat rekel, naj vsi proizvajalco porihtajo FSD na avtocestah. Slovenija bi lahko pilotno odprla dodaten pas na AC recimo LJ-KP kjer bi bil pas namenjen FSD vozilom. Omejitev bi bila recimo 110kmh, ker tehnologija to omogoca na AC problem so lokalne ceste s krizisci, krozisci… Jaz bi takoj doplacal da me avto lepo vozi po AC avtonomno, jaz pa vmes lahko berem, gledam filme, ali delam na kompu. Elon pa tlaci ta fsd da nas bo vozil po mestih. Jaz po mestih in lokalnih cestah rad vozim, ubijajo me monotone ure na AC

• Všeč mi je
Reactions: vogel in mtl

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.672