Teslo v Tesli Y

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.444
4.353
113
Tu gre bolj za princip. Sem reševal že dosti hujše situacije kot je tole, samo Teslaš me je videl pa ni zmogel ali zmencat tisto prehitevanje (pri takem silnem pospešku bi človek pomislil da bi se izstrelil naprej) ali pa odnehat. Sva pa zavirala tako jst kot tisti VW da se je uspel spravit približno na svoj pas.

• Všeč mi je
Reactions: sad

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.180
1.109
113
Ah, nikol prav... Debil ker prehiteva, ceprav je bremzal pa se umaknil pred tabo. Pol debil, ker ni do konca prehiteval, po moznosti bi se vate zakantal. Tole je dalec od cesa katastrofalnega. Ordinary stanje na nasih cestah, regionalkah... Folk je navelican, isce krivine kjer se da. Vsi, nima veze kaj vozi. Ceste so malodane dzungle postale, kjer ma vsak svoj prav.

Drugace pa ja, na cestah je vedno vec EV-jev. Ne glede na stevanoviceve hejterske izpade se zadeva odvija. Tko da "statisticar" bo direkt v supak dubu dozo statistike, sam tupson se ne vid tega :valjamse:

• Objave ne odobravam
Reactions: mosseero

sad

Guru
24. avg 2007
21.869
10.488
113
Tole je dalec od cesa katastrofalnega. Ordinary stanje na nasih cestah, regionalkah... Folk je navelican, isce krivine kjer se da. Vsi, nima veze kaj vozi. Ceste so malodane dzungle postale, kjer ma vsak svoj prav.
Kje se ti to voziš ker pri nas to nekako ni normalno stanje.
Še glede katastrofe: me zanima kaj bi napisal, če ostala dva ne bi bremzala.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.180
1.109
113
Ok, ni vedno oz. vsak dan, je pa dost psihopatov, ki v skarje prehitevajo, mahajo k beboti iz kabine etc. Kje? V Sloveniji ponavadi bliz vecjih mest in v njih. Sicer pa stekam kaj bo odgovor: zih sm jst kriv, ker vam se to ne dogaja tko da problem je garant v meni... Eh. :valjamse:

kajote

Fizikalc
11. dec 2007
415
207
43
je naši včeraj eden izza kamiona ven pomolil pa ji stransko ogledalo odnesel... pol je hotel za njim pa je tako divjal, da ga ni mogla dobit. Dav osebna za njo sta se samo dalje odpeljala (ni uspela reg. zapisat za priče), kamionar izza katerega je on ven pripeljal pa je z roko odmahoval da ne želi imeti s tem nič.
Smo potem policijo klicali, naredili zapisnik, najden je njegov del ogledala-plastika z neko serijsko št., piše gor Renault.. ne vem če bodo na podlagi tega lahko na policiji koga našli... no ja, barvo si je zapomnila... oranžna... drugega nič
PS: lokacija Pomurje, stranske ceste

mistique

Guru
16. jun 2009
14.638
2.412
113
Emona / Carnium
1748717004887.png

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.469
1.494
113
je naši včeraj eden izza kamiona ven pomolil pa ji stransko ogledalo odnesel... pol je hotel za njim pa je tako divjal, da ga ni mogla dobit. Dav osebna za njo sta se samo dalje odpeljala (ni uspela reg. zapisat za priče), kamionar izza katerega je on ven pripeljal pa je z roko odmahoval da ne želi imeti s tem nič.
Smo potem policijo klicali, naredili zapisnik, najden je njegov del ogledala-plastika z neko serijsko št., piše gor Renault.. ne vem če bodo na podlagi tega lahko na policiji koga našli... no ja, barvo si je zapomnila... oranžna... drugega nič
PS: lokacija Pomurje, stranske ceste

Ce so stvari povezane in bo oranzen renault uveljavljal zavarovanje ogledal, se ga da dobit.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.939
2.022
113

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
6.306