Teslo v Tesli Y

igi

Guru
13. okt 2007
5.916
1.460
113
Celje
mah, človek ne more vedeti kaj bo čez 5 let... Lahko pametujemo, na koncu pa je podobno kot pri kriptu. Lahko gre gor ali pa dol.

5 let nazaj sem tu gor spraševal po mnenju okoli diesel motorja v takrat novem peđoju 5008. Mnenja so bila pozitivna, podobno tudi svetovni splet, kao neproblematično in ok. Sem kupil. Še vedno vozim. Zadovoljen. Splošno mnenje okoli teh motorjev je pa postalo precej SLABO.
Nabavna cena avta po ceniku je bila cca. 43k. Koliko mi bodo ponujali kupci čez 14 dni za njega, ko bo šel v prodajo? % izgube bo verjetno večji kot zgoraj omenjeni...
Pri Tesli bom (mogoče) vsaj nekaj na gorivu in servisih prišparal. Izguba bo pa itak enaka. Lahko pa se pojavi nova ideja o pogonu in bo vse to izgubilo še več.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Najbolji

Najbolji

Guru
20. feb 2008
6.166
1.401
113
Ma dej, 1x zvis. Ce mas das, ce nimas pac ne. Glej naprej, zadej pust zadej. Ce bi sam cist vse samo cez denar gledal pa vsak evro hotu 3x obrnt bi se zmeri fural starga Yugota, gledal katodarco etc... Dej ga srat, ce ti pase in lahko, pol si prvosc. Tolk bebav sigurn nisi, da pol ne bos mel za jest... Nben od nas ni! Kaj pa drugi pravjo je pa njihov problem!

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
8.312