Teslo v Tesli Y

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.365
477
83
Goriska
Točno to kar sem napisal. Za vsako teslo z vključeno navigacijo do cilja(večina, da ti pripravi bat.za polnjenje), se ukvarja en sistem in koordinira vse prihode, odhode in čase polnjenja vseh vozil, ki so na tej poti.
Ze nekajkrat, predvsem poleti na hrvatiji, mi ponudi vožnjo 100na uro ali cakanje na polnjenje 1h. Vedno izberem 100, da se privlečem do bolj prazne polnilnice ali pa zavijem na ionity ki itak sameva.
Uff tale je pa malo bosa... Meni pri TM3 higland LR (NMC baterija) kondicionira baterijo v cca 10-15min poleti. Pozimi še nisem polnil na SC-ju.

Edti:

Sem narobe razumel glede čakanja 1h ;)

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.545
922
113
EU
Na običajni avtocesti v EU je to maksimalna legalna hitrost.
Realne so pa zaradi zastojev, del na cesti, okoljskih con, ipd, pa še dramatično nižje.
Pač ne voziš, ko so zastoji. Valda ne greš na morje ravno takrat, ko se odpravi pol Evrope na morje, ali pa ko že vnaprej veš, da bodo nekje gužve zaradi večjih del na cestah ipd.? Ok se zgodi 1x, 2x, ampak da bi pa zdaj ves čas tičal v gužvah? Ko grem na izlet želim uživati, ne pa stati sredi gužve, rajši ne grem pol.

gr69

Guru
15. dec 2009
12.072
3.102
113
še v SLO - ampak komaj
Uff tale je pa malo bosa... Meni pri TM3 higland LR (NMC baterija) kondicionira baterijo v cca 10-15min poleti. Pozimi še nisem polnil na SC-ju.

Edti:

Sem narobe razumel glede čakanja 1h ;)

Si ... Elon ima popoln pregled nad svojimi muskviči - in v vsakem trenutku "ve" kateri je namenjen na katero polnilnico (pač prednost lastnega omrežja) in koliko še rabi do tja. In če vidi, da boš prispel ravno takrat, ko bodo predvidoma vsi kabli zasedeni in se ne bodo hitro sprostili, ti pač predlaga, da voziš počasneje.

ups - zdaj je meni postalo jasno zakaj so me s škodilakom na teslini polnilnici gledali, kot da sem jim pol familije posilil - sem s "third party car" zjebal kalkulacijo razpoložljivih kablov.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
7.422