Ko vidiš to vrhunsko urejeno tekmovalno delavnico, ti je jasno, da je pred tabo strokovnjak!Me je tema kar malo ponesla v mlade lepe dni. Jež garaža, 2 interceptorja, tesnenje pumpe v teku....

Ko vidiš to vrhunsko urejeno tekmovalno delavnico, ti je jasno, da je pred tabo strokovnjak!Me je tema kar malo ponesla v mlade lepe dni. Jež garaža, 2 interceptorja, tesnenje pumpe v teku....
pa 130 oktansko gorivo z nitromNi bil, ker tista ni šla 270.
BTW: koliko tip naklada pove tovarniški podatek za največjo hitrost za V6 Activo, ki je bil 230km/h.
Ampak s sport svečkami si pa 270 leto.![]()
Pa si kdaj preverjal tisto svojo hitrost z GPSom?Evo še zadnja, potem pa spyzdim iz te teme ker je predolgo off: glede na to, da so vsi vozniki V6 xante imeli tezave z zabijanjem cagarja v reset čep, je nek anglež izracunal svojo max speed iz obratov. Prisel je do cifre 180 mph!
Saj zato sem pa napisal, da je brez veze se s takimi pogovarjati. Imam enega kolega takega. Ga pač pustiš pri miru v njegovem svetu, ker dopovedal mu ne boš nič. Dokazal pa še manj.BTW, Xantia V6 je imela 190 KM. 230 kmh je za te konje primerna končna, kar je tudi uraden podatek.
Anglež.......a so to morske milje ali kopenske?Evo še zadnja, potem pa spyzdim iz te teme ker je predolgo off: glede na to, da so vsi vozniki V6 xante imeli tezave z zabijanjem cagarja v reset čep, je nek anglež izracunal svojo max speed iz obratov. Prisel je do cifre 180 mph!
Ja na dvigalu ko je kole v prazno sukal. Meni PCX 125 tudi 132 gre na štenderju. Jeba je ko po cesti več kot 108 ne pokaže.je nek anglež izracunal svojo max speed iz obratov. Prisel je do cifre 180 mph!