Teorije zarote z Migranti

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
saj vem, da ne boš razumel, ampak vseeno. CIA nič ne pošilja, CIA dela peezdarije, propagando , uri đihadiste, širi govorice itd.
saj je lepo da verjameš v american dream, pa da ameri niso slabi itd.
za vsemi ZDA vladami tem je vedno kapital in profit. In če je nekje po svetu štala, so ameri zraven. produkcija oržja in vsega ostale lepo služi na tem.
Ni me več potrebno prepričevati. JAZ VEM! Bom sedaj še jaz druge prepričeval, da je za vsem zadaj CIA.
 

Cash

Guru
19. avg 2007
8.070
981
113
Seveda je vse to zrežirano. Kaj niste videli pred letom dni velikega načrta Isila, kjer je prikazan načrt Evrope in države, katere bodo osvojili
 

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.152
4.599
113
Lahko tudi ni zrežirano tako do podrobnosti, vendar velesile zmeraj padejo na izpitu, ko podpihujejo neko nestabilnost in se ta prevesi čez kritično mejo. Ogenj je težko pogasiti. Videno marsikje, v Evropi zadnje v Ukrajini.
Emigranti iz Afrike in Bližnjega vzhoda že vsaj dve desetletji hodijo v Evropo in to tudi preko Slovenije. Pred letom 2000 sem jih videl več v živo kot sedaj, ker so hodili bolj na skrivaj in si jih pri gibanju ob meji prej videl. Sedaj pa gredo v koridorjih, kamor ne hodim. Marsikdo ob meji je takrat tudi kaj zaslužil za vodenje in prevoze.
Sedaj so enostavno dobili preveč spodbude in namigov zato so se številke enormno povečale. Kako to ustaviti, bo seveda druga zgodba.
V Evropi je očitno nastal prazen prostor, kamor se nova ljudstva lahko naseljujejo. To ima nekaj veze tudi z moderno politiko zahodne liberalne družine z malo otrok, kjer je otrok predvsem strošek. Morajo priti in prostor zasesti neki tujci, da nam bo imel kdo na stara leta brisat rit. Tudi v Slovenijo. Zemlje je dovolj, za kmetovanje je ne rabimo, saj tega kar sami pridelamo ne pojemo in se lahko pozida ter tu živi 10 mio ljudi.
 

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
To ima nekaj veze tudi z moderno politiko zahodne liberalne družine z malo otrok, kjer je otrok predvsem strošek. Morajo priti in prostor zasesti neki tujci, da nam bo imel kdo na stara leta brisat rit.
a veš , že v davnini, ko se je primitivni človek začel ukvarjat z živinorejo, je tudi najbolj butast med njimi vedel, da če hoče pomladit in povečat čredo, ji mora priključit mlade samice ....oplajajo jih pa itak lahko vse že obstoječi samci, še sploh starejši preizkušeni
cool-1.gif

ti idioti, neumnejši od primitivnega pračloveka, pa uvažajo zdivjane junce, neprimerne za ,,dresuro,, in uporabo pri kakršnem koli delu,
šr večji idioti so tisti, ki jim prikimavajo
 

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
če govorimo o teoriji zarote, potem lahko sklepamo, da stoji za vsem tem sranjem zda.
ZDA ne ustreza močan evro in ne močna oz zdužena evropa. Ni ji uspelo uničiti evra z recesijo sedaj pač proba drugače.
vse skupaj zelo diši po CIA metodah. Angleži seveda na veliko pomagajo ( zato tudi niso sprejeli evra ), ker tudi njim ni vseč združena in močna EU.

Rusofil?
 

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Nehajte se že enkrat sprenavedati in zagovarjati, da so za vse krive ZDA! Nič niso krive, oz krive so toliko, da so migranti "napadli" evropo. V Evropo jih je z odprtimi rokami in z dolgim jezikom vabila evropska mati Angela Merkel. Zdaj jim zapira mejo. Vsa evropa bi mogla stopiti kupaj, pa zaprti meje že v grčiji oz na samem odprtem morju, kjer bi zajete migrante nazaj peljali na ozemlje, od koder so prišli.
Razumem probleme hrvatov, da se jih hočejo čim prej rešiti, zato pošiljajo nenapovedano migrante tja, kjer ni policistov oz. nobene kontrole, ampak red pa more biti. Ker pa reda ni, pa tu nastopi NAŠA politika, in ne politika ZDA in kake Nemčije, Anglije ipd. Madžari so se za svojo državo izborili, naši politiki pa čakajo, da bodo dobili še več denarja, da si bodo napolnili žepe. Madžari imajo zdaj mir, nič se več ne poroča o njih, ker so naredili tako, kakor razmišljajo skoraj vsi njeni državljani. Pri nas pa mamo tako, kakor razmišlja par koruptivnih politikov - jebe se jim za narod, jebe se jim za migrante, oni samo čakajo, da jim EU pošlje keš, da si bodo malo povečali račune na bankah.

In nehajte že enkrat s temi prizadetimi komentarji, da so za to krive ZDA. Niso ... Krive so ZDA IN Rusija, in Nemčija, in Francija, in Velika Britanija itd ... vse države, ki so srale z napadi po muslimanskih državah. Slovenci so tam delovali kot mirovna misija, zato mi nismo nič krivi. In glede na to, kako jih hvalite, gre Rusom posredovanje v siriji odlično od rok, saj se še vedno ogromne množice rinejo na grški otok. Začnite enkrat misliti s to slamo v glavi, da Rusi tam še večje sranje delajo, kot že je. Ko/če bodo zrušili ISIS, si bodo muslimani izumili novo skupino.
 

Slovenet

Majstr
21. jul 2007
4.391
482
83
43
Še vedno Rdeči revirji
Tole je ekonomski genocid nad Evropo. Zelo preprosto zapret meje pa ograjo na zeleno mejo. Ko se je dogajala vojna Bosni, so bili begunci v Sloveniji in na Hrvaškem. Koliko držav je med Nemčijo in Sirijo ni potrebno posebej poudarjat. Če pa Angela želi migrante naj jih v Turčiji ali pa kar v Siriji naloži na vlake ali ladje pa direkt v Nemčijo z njimi.