Pokliči aw-designCitat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kdo pocen pa dobr še temni?
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Evo iz prve roke: Leon doma ima že serijsko temnjene zadnje šipe (nimaš izbire al uzameš ali ne) in ni v homologaciji nič vpisano.
Ne vem pa kako je pr istem modelu Leona ki imajo opcijo (slabši tip opreme) da dokupiš (dodatna oprema) zadaj temnjene šipe![]()
Si mi pa dal za mislit: kaj recimo naredijo v primeru, da ko naročiš nov avto, da že v štartu naročiš avto z Eibach fedri (je možno kot dodatna oprema). Tak pride iz tovarne, da ti kej vpišejo v homologacijo pa zelo dvomim![]()
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Jah samo tudi serijsko iz tovarne po novem prihajajo avtomobili z zatemnjenimi samo zadnjimi 3mi šipami..
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Evo iz prve roke: Leon doma ima že serijsko temnjene zadnje šipe (nimaš izbire al uzameš ali ne) in ni v homologaciji nič vpisano.
Ne vem pa kako je pr istem modelu Leona ki imajo opcijo (slabši tip opreme) da dokupiš (dodatna oprema) zadaj temnjene šipe![]()
Si mi pa dal za mislit: kaj recimo naredijo v primeru, da ko naročiš nov avto, da že v štartu naročiš avto z Eibach fedri (je možno kot dodatna oprema). Tak pride iz tovarne, da ti kej vpišejo v homologacijo pa zelo dvomim![]()
Enako imajo pri Oplu. Serijsko temnjeno, nikjer nic vpisano. Naj bi pa to bilo vse javljeno na ustrezno ministrstvo, vsaj tako so rekli pri pooblaščencih - razvidno iz izvedenke. Enako naj bi veljalo za drugo "športno" serijsko opremo vozil.