Hvala za tole. Sem že naročil in pride tehnik ko bo utegnuNe, lahko je kjerkoli, Telemach nima multicasta. Važno je samo, da je LAN.
Na koaksialcu.A si na koaksialcu ali na Telemach optiki? Na koaksialcu ne gre vec kot 600Mb/s download dokler ne dajo ce bodo sploh dali DOCSIS 3.1
To imas nek star paket, ki si ga pozabil upgrejdat?Jaz še imam vedno 20/10. Ni upgrejda![]()
Tak pač je, če si iz MB. V LJ so verjetno naredil že prvi teden Aprila. Mi bomo pač čakali do zadnjega očitno.Jaz še mam vedno 200Mbit, še ni upgrejda
Očitno bo potrebno po preteku enega meseca reklamirati račune zaradi nedoseganje obljubljenih hitrosti.
stare televizije so rade nekaj motile, če niso bile izpravneEna zanimiva izkusnja s telemachom izpred nekaj let, na kabel infrastrukturi iz 90-ih let. Nekajkrat mesecno sem zaznal obcasne mrke interneta, za recimo pol minute. Vecine verjetno nisem niti opazil, sem pa zadevo vedno prijavil, oni pa so resevali, preverjali, najprej pri meni, nato so menjali komponente na njihovem omrezju izven bajte, jaz sem si zapisoval tocen cas izpada (ce sem ga opazil).
Po mesecih so zadevo resili, krivec je bila (po njihovih besedah) ena stara naprava ki je v omrezju na nasi sirsi lokaciji povzrocala sum, posledicno je prihajalo do kratkotrajnega izpada signala.
Imajo tudi zelo korektno reklamacijsko sluzbo: za te mesece so mi priznali 50% popust na narocnino.
Tako je. In dolžni so ti zagotavljati 80% obljubljene hitrosti. Tako so mi sami zagotovili.Ne pozabite na zapis pri obljubljenih hitrostih: DO ...... Mbps!!!