Telemach!!!

22. jul 2007
14.322
2.181
113
125
Če si napisal, da imaš podobno težavo tudi pri ogledu YT, je mogoče da imaš kakšno težavo na svojem omrežju :sprasujemse:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.668
1.040
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
mah ne, omrežje je OK in kot sem napisal mi na dveh boljših mašinah vse gladko deluje. Po mojem je samo problem, da nekoliko starejši računalniki pač niso kos procesiranju videov visokih kvalitet pri streamanju. Sicer tega nisem ravno pričakoval na i5, je pa res da je na vseh laptopih ki sem jim video zatika, le 4 gb rama. Vsi pa so opremljeni z SSD.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.925
10.417
113
EU
To EON za Winze imajo zanič..
To ni da bi štekalo vedno. Ponavadi je v večernjih urah, ko so linije bolj obremenjene.
Je pa hecno ko zašteka, oseba na ekranu ponavlja isti gib po desetkrat zaporedoma, potem preskoči naprej.
Zvok prav tak.

header

Fizikalc
28. okt 2013
562
34
28
Kolega je v hiši kjer sta dve gospodinjstvi v enem odjavil Telemach in potem so naredili prijavo v drugem gospodinjstvo zato, da so prišli do popusta kot novi naročniki.
Sedaj pravi, da imajo premium paket + en eon box za ceno 33€ za obdobje dveh let.
Ali je to sploh možno? To je res velik popust.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.892
168
63
mah ne, omrežje je OK in kot sem napisal mi na dveh boljših mašinah vse gladko deluje. Po mojem je samo problem, da nekoliko starejši računalniki pač niso kos procesiranju videov visokih kvalitet pri streamanju. Sicer tega nisem ravno pričakoval na i5, je pa res da je na vseh laptopih ki sem jim video zatika, le 4 gb rama. Vsi pa so opremljeni z SSD.
Si poskusil z Win EON aplikacijo

zakon

Guru
16. maj 2008
9.159
1.026
113
toti Maribor
Rečeno je bilo da bodo s 1. 11. spremenili vse stare pakete v Eon. Posledično bo v mojem primeru hitrost 500/50. Kdaj bodo spremenili?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.412
486
83
::1/128
i5 kot tak bolj malo pove, ker so razlike med trenutno in prvo generacijo izpred 14? let ogromne. Pri video pa sploh veliko naredi podpora za strojno dekodiranje ustreznega kodeka.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.159
1.026
113
toti Maribor
A se še komu zadnje čase zelo počasi odziva EON aplikacija na TV-ju (Samsung). Predvsem preklapljanje programov traja 2-3sec, kar je izredno moteče, počasneje kot s Conax kartico.:bonk:Kot, da procesor od TV-ja ne bi folgal delat. Kakšna 2 tedna je že tako. Prej delalo v nulo.

• Objave ne odobravam
Reactions: Borg