Telemach!!!

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
::1/128
Prej bi rekel da je bug v web appu, da se podatki v local storegu v nekem edge caseu ne poklapajo več z backendom in nima veze s posodobitvijo brskalnika. Vsaj jaz nikoli nisem imel problem po posodobitvah brskalnika ali celo OSa, saj local storage ostane nedotaknjen. Celo selil sem zadevo na drugo mašino in ni bilo težav. Ročno pa sem uspel premoanit tudi v drug browser.

Jaz bi prijavil napako, toliko da vejo, da se dogaja, potem pa enostavno pobrisal podatke za eon.tv v browserju in se ponovno prijavil.

spanjolc

Zelenc'
16. avg 2020
4
0
1
Prej bi rekel da je bug v web appu, da se podatki v local storegu v nekem edge caseu ne poklapajo več z backendom in nima veze s posodobitvijo brskalnika. Vsaj jaz nikoli nisem imel problem po posodobitvah brskalnika ali celo OSa, saj local storage ostane nedotaknjen. Celo selil sem zadevo na drugo mašino in ni bilo težav. Ročno pa sem uspel premoanit tudi v drug browser.

Jaz bi prijavil napako, toliko da vejo, da se dogaja, potem pa enostavno pobrisal podatke za eon.tv v browserju in se ponovno prijavil.
Na njihovem supportu poznajo to napako, vendar so njihovi predlogi (ala zamenjaj browser, zbriši vse piškotke) malce nerodni. Pri meni je delovalo brisanje piškotkov (za Chrome brskalnik chrome://settings/siteData). Zbrisal sem vse piškotke za moj.telemach.si in telemach.si. Lahko, da bi delovalo tudi brisanje samo enega od obeh sklopov piškotkov (bi moral probati naslednjič, ko se pojavi).

spanjolc

Zelenc'
16. avg 2020
4
0
1
Pozdravljen
Pojavil se mi je isti problem, samo se še nisem spravil odkrivati napake (nastavitve, sicer chome), ker gledam še na 2 drugih računalnikh ali na telefonu.
Tako da sem skoraj 100%, je samo nekje 1 kljukica ali pa bi bilo potrebno posodobiti, flash ali katero drugo malenkost.
LP
Miha
Pri meni je delovalo brisanje piškotkov (za Chrome brskalnik chrome://settings/siteData). Zbrisal sem vse piškotke za moj.telemach.si in telemach.si.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
Pri meni je delovalo brisanje piškotkov (za Chrome brskalnik chrome://settings/siteData). Zbrisal sem vse piškotke za moj.telemach.si in telemach.si.
Zanimivo, ne eno ne drugo nima nobene veze z EON web playerjem, vse je na eon.tv .... Si ziher da nisi pobrisal vseh piškotov, ključno z eon.tv.

Nazadnje urejeno:

spanjolc

Zelenc'
16. avg 2020
4
0
1
Zanimivo, ne eno ne drugo nima nobene veze z EON web playerjem, vse je na eon.tv .... Si ziher da nisi pobrisal vseh piškotov, ključno z eon.tv.
100% sem zbrisal samo piškotke za moj.telemach.si in telemach.si. Sedaj sem šel pogledat še kateri piškotki so pod eon.tv. In vidim, da je kar nekaj takih kot sem jih videl tudi tam. Mogoče se pa kateri tepejo med sabo in ga to zmede.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
Probaj pobrisat local storage/piškotke od moj.telemach.si in telemach.si pa boš videl, da nima nobenega efekta na eon.tv, saj gre za ločene domene s portalom/predstavitveno stranjo zgolj enega izmed operaterjev, ki (poleg NetTVPlusa, SBB, Telemach CG, ...) uporablja eon.tv.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
436
5
18
Ljubljana
Včeraj mi je LCD TV zaznal nove programe v Telemach shemi. Najbolj gledane imam shranjene pod Najljubše. Seveda sem moral ponovno prenastaviti programe, ko sem posodobil shemo. Imam pa eno vprašanje in sicer prej sem imel lepo programe shranjene po zaporednih številkah SLO 1 pod 1, SLO 2 pod 2, Kanal A pod 3.....sedaj pa sem dobil pri SLO 1 oznako programa 101, SLO 2 sem moral ponovno prenastaviti, nekaj programov je ohranilo isto številko programa. Ni mi namreč uspelo številko 101 pred SLO 1 spremeniti na 1, da bi imel tako zaporedje kot prej. Mogoče kakšne rešitve ? TV je Panasonic TX-43GXN938, CI modul in kartica, EON PREMIUM TV paket.

sade

Pripravnik
18. mar 2010
84
1
8
ko bo v srbiji v HD-ju bo tut pr nas vsaj v EON-u...

Baje , da je tut v srbiji še SD verzija, ker neki testirajo...

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.413
486
83
Ni nujno, slovenski, srbski (bosanski, hrvaški, ...) SK kanali so vsebinsko različni, ne gre za iste kanale. Med drugim srbski (ne 4 ampak nasploh) recimo prenaša formulo pa vrjetno še kaj, za kar v slo nimajo pravic in obratno.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.839
6.096
113
Za naročnike starih paketov torej samo podražitve, novim pa bombončke... Kako predvidljivo .