To je odvisno od TVja, na mojem dela hitreje kot na boxu.Box dela hitreje od smart tvja, vsaj pri našem. Sam bi vseeno hotel še box zraven.
To je odvisno od TVja, na mojem dela hitreje kot na boxu.Box dela hitreje od smart tvja, vsaj pri našem. Sam bi vseeno hotel še box zraven.
EON Smart TV
Registrirana na 1/2 naprav
Hvala za odgovor.Odvisno kaj iščeš
![]()
Vtičnica DATA/TV/RADIO-končna - ANTENE
Vtičnica DATA /TV/ RA tip MM465DX končna za internetne (povratni pas), DVB-T, DVB-C in radijske frekvence v kabelskih omrežjih. Možna podometna montaža v zidno dozo ali pa kot nadometna s priloženim ohišjem.www.antene-zupancic.si
![]()
Vtičnica DATA /TV/ RA prehodna MM1065X - ANTENE
Vtičnica DATA /TV/ RA tip MM1065X prehodna. Primerna za internetne, televizijske DVB-C in DVB-T in radijske frekvence v kabelskih omrežjih. Možna montaža v zidno podometno dozo ali pa nadometno (priloženo ohišje).www.antene-zupancic.si
Drugače, če imaš slab signal obstaja še opcija hišnega ojačevalnika.
Jaz imam še spadam pod Arijo paket Ario- Full Plus trenutnega paketa mi ni potrebno še zamenjat z njihovimi paketi tako so mi rekli na telemachu da prejšnji naročniki Arije še lahko uporabljajo prejšnje paket tv+internet me pa moti da je tako mala hitrost interneta 10 Mbps DOWNLOAND UPLOAD 1 Mbps še uporablja gdo Ario- telemach??Preko oddajnikov za Lastovko bo od oktobra naprej samo internet (in fix telefon), tv pa bo šel preko Total TV (sat krožnik). Tako da maš v bistvu potem 2 krožnika doma.Obstoječim uporabnikom Lastovke trojček se to ureja na polno. Hitrost interneta se bo od preklopu vseh uporabnikov na tv delu na total potem močno povečala.
Paketi se imenujejo Total Trio start/extra/premium MMDS