Telemach!!!

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Uporabnik NeMeBasat pravi:
Kaj MTV HD sploh dela komu?...pri nas je samo reklamna stran kot trenutno na testnih kanalih ((:)

LP B.

P.S.: Kaj novi Cisco je spet brez Teleteksa?

Žal MTV HD še ne deluje.
Novi Cisco ima teletext.

NeMeBasat

Pripravnik
28. maj 2008
248
0
16
Toti Maribor
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Citat:
Kaj MTV HD sploh dela komu?...pri nas je samo reklamna stran kot trenutno na testnih kanalih ((:)

LP B.

Žal MTV HD še ne deluje.
Novi Cisco ima teletext.

Hvala za odgovor DIGITel ((:) ...če mi lahko še poveš kako dolgo je potrebno čakati, da ti pridejo zamenjati sprejemnik...namreč včeraj sem naročil menjavo za novega Ciscota...Hvala!... ((:)

LP B.

DIGITel

Pripravnik
19. mar 2012
230
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Citat:

LP B.

Žal MTV HD še ne deluje.
Novi Cisco ima teletext.

Hvala za odgovor DIGITel ((:) ...če mi lahko še poveš kako dolgo je potrebno čakati, da ti pridejo zamenjati sprejemnik...namreč včeraj sem naročil menjavo za novega Ciscota...Hvala!... ((:)

LP B.

cca. 5 delovnih dni

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Mene samo zanima če so že prišli novi snemalniki al so še vedno tisti stari od lani? Takrat se je govorilo da bodo okrog novega leta novi prišli. So zdaj že? Ker mi štekajo vsi HD programi pa bi zdaj novega naročil.....hvala.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.829
7.706
113
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Citat:

LP B.

Žal MTV HD še ne deluje.
Novi Cisco ima teletext.

LP B.

cca. 5 delovnih dni

Kaj pa vem, če to drži...14.6. sem naročil prehod na novi paket in menjavo za novi digitalni sprejemnik...pa še ga do zdaj nimam, fuzbala pa bo počasi fertik
frown-1.gif

ducttape

Zelenc'
30. avg 2009
6
0
1
A bo telemach kdaj vkopil docsis enkripcijo? Sicer sem zadovoljen z nivojem storitev vendar da lahko vsak sosed gleda moj promet je počasi že nadležno.

wicket

Zelenc'
9. nov 2009
9
0
1
Mene pa zanima, zakaj se sploh uporabljajo Ethernet vhodi na Ciscotovih snemalnikih.

Je možen prenos posnetega filma iz snemalnika na PC (preko etherneta ali USB)?

abndbn

Zelenc'
27. jun 2012
2
0
1
Zdravo!
Imam digitalni trojček, zdaj bi preklopil na tale mix. Verjetno ni potrebno menjavati modema, modula, ampak je dovolj da pokličem in mi avtomatsko spremenijo paket, brez da bi mi bilo potrebno kaj menjavati (router tako ali tako že mam)?

Drugo, pomembnejše vprašanje, pa je, ali bo v paketu mix m med televizijskimi programi tudi jeseni prihajajoči nov Telekomov program. Če tega ne bo, potem se ne mislim vezati za 24 mesecev, ker bi to pomenilo 24 mesecev brez Lige prvakov, kar pa ne gre skozi:)

abndbn

Zelenc'
27. jun 2012
2
0
1

Ja, to vem, ampak oni imajo pravice samo za eno tekmo na teden, vse ostale tekme pa bo prenašal novi Telekomov program, ki prihaja jeseni.
Zato me zanima, ali bo ta program v telemachovi programski shemi ali ne. Ker drugega kot lige prvakov in poročil na televiziji praktično ne gledam, tako da, če se preko telemacha ne bo dalo videti vseh tekem, se mi telemacha ne splača imeti.