Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na Telekomu imam Naj C in dve dodatni številki (hčerki). Zanima me ali bi lahko spravil hčerki na paket Supr, jaz grem na Naj A, vse to pa bi plačaleval preko ene položnice kot dosedaj?
Na Telekomu imam Naj C in dve dodatni številki (hčerki). Zanima me ali bi lahko spravil hčerki na paket Supr, jaz grem na Naj A, vse to pa bi plačaleval preko ene položnice kot dosedaj?
Jaz bi prej skušal doseči dodatne popust za dve leti, kar bilo vsekakor ceneje kot menjava teh paketov. Kako je z računi pa ne vem, verjetno se da vse skupaj na en račun, če so otroci pod 18 let. Drugače pa vsak svojo naročnino. Če imaš ustrezen paket na banki, imaš plačilo položnic zastonj in se to ne bo poznalo pri stroških.
Pa dodatno, če so otroci manjši, jih daj na ustrezen mobi paket in jim prvega v mesecu podariš še gigabajte... To je zaenkrat najcenejše, če se ne boš mogel dogovoriti za ustrezen popust.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.