Sygic nakup

Gargy

Guru
17. avg 2007
3.928
671
113
okolica Maribora
Kdo bi še tole kupil? Here, Gmaps, Waze so že dohiteli oz. prehiteli.
Prehiteli? Kako?
Here je katastrofa, njihov traffic info je hit and miss.
Waze je sicer OK, čeprav so njihove cestne omejitve bolj za šalo kot zares. Waze se zanaša na objave ostalih uporabnikov, ki pa jih je pri nas bore malo.
Gmaps je še najbližje, moti me, da nima omejitev za ceste. Lahko bi uporabil 3rd parity program, ampak tud tam niso OK. Pa seveda manjka stacionarnih radarjev v kar precej državah. Zastoji in zamude so konstantno napačne, vsaj na poteh, kjer se jaz vozim.
Pred časom sem kupil iGo in mapo celotne Evrope, ker je pač (včasih) iGo veljal za No.1 navigacijo. Spet - prometne informacije so katastrofa. Lani je bil v AT zaprt 9km tunel cele 3 mesece, pa iGo tega ni skapiral. Konstantno me je vodil v tunel. Večino ostalih informacij je pokazal OK.

Sygic je zaenkrat navigacija z najmanj napakami (kar še ne pomeni, da jih nima). Ažurne karte, točne omjitve (ki se pokažejo v tistem trenutku, ko jih prevoziš in ne par 100m kasneje, kot recimo Waze), dobra baza radarjev, predvsem pa od vseh najboljše prometne informacije.

Mimogrede, Waze se najbolje izkazal v Rusiji, pred časom tudi v Belorusiji, čeprav je v tem času Sygic naredil ogromen skok pri mapah in se letos uporabljal Sygic, Gmaps kakšna BiH, medtem ko se je Sygic v vseh ostalih državah (Avstrija, Nemčija, Češka, Čvedska, Danska, Madžarska) izkazal kot najboljša opcija. Sygicu manjka integracija v Android Auto (Car Play mislim, da ga ima)...
 

CLIO15

Guru
1. nov 2007
7.202
640
113
Meni osebno je Tom Tom najbolj všeč, večina uporabljam Avstrija in Nemčija.

Ne vem zakaj jim na območju Slovenije ne dela traffic info glede na to da je viden na spletni strani in na sygic u.
 

CLIO15

Guru
1. nov 2007
7.202
640
113
Je čudno ja.
Saj bi jim je... Bal mater samo sem aplikacijo na pašnikih kupil.

Pač v Sloveniji po starem pa z googlom.

V lepi njihovi pa dela WTF.
 

steni

Fizikalc
5. jan 2008
650
32
28
Ravne na Koroškem
Meni osebno je Tom Tom najbolj všeč, večina uporabljam Avstrija in Nemčija.

Ne vem zakaj jim na območju Slovenije ne dela traffic info glede na to da je viden na spletni strani in na sygic u.
Peugeot, Citroen uporabljata v tovarniško vgrajenih navigacijah Tom Tom zemljevide in TomTom Traffic, ki v Sloveniji preverjeno deluje. Vendar pa ni preveč natančen, vsaj za Koroško lahko rečem, da še vedno prikazuje dela na cesti, čeprav so že pred tedni končali z deli. Dela pa preverjeno 100%.