sušilec za čevlje

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
452
12
18
Pozdrav vsem. Prihajajo deževni dnevi in večkrat bodo čevlji mokri, sploh od mularije.
Gledal sem električne sušilce za čevlje (temu, AliExpress) in so od 10 do 80 eur.

Ima kdo izkušnje s temi sušilci in katerega bi kdo priporočal?

Hvala

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.016
3.529
113
Jaz imam doma za pancarje tistega s 4mi cevmi, pa potem topel zrak piha in onega ko samo greje notri. Tisti na topli zrak vsekakor bolje služi, je pa precej večja zadeva. Sicer pa pancarje večinoma na radiatorjih sušim - notranji čevelj in vložek.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.946
743
113
Jaz imam že 2 leti tale sušilec: https://www.amazon.de/dp/B072PSXV7W

Uporabljamo tako za čevlje, kot tudi za smučarske rokavice. Služi nam OK, ni pa ravno takoj suho - traja par ur da vredu posuši.
Ima tudi opcijo da izklopiš gretje, takrat pač samo ventilator šiba "hladni" zrak skozi - uporabno za kakšne usnjene čevlje ipd.

Sulc

Majstr
22. avg 2007
1.015
220
63
Mi imamo tri različne na pihanje, ostale pa samo grelce. Preferiram te na pihanje. Na kakšnem se nastavi smer pihanja, uv lučka, timer,... Ti brez pihanja so lahko kar vroči, morda niso za v vsak čevelj. Čez noč pa vsi posušijo (če smo na kakšni večdnevni "mokri" smuki in je skiraum nezanesljiv, ali pa doma ubogim otrokom, ki morajo letati okrog po mokrih cestah).

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.316
228
63
Mi uporabljamo tega, kupljen je bil sicer prvenstveno za sušenje pancarjev, ampak funkcionira super tudi z vso ostalo obutvijo.