Spletni nakupi e-BAY (4)

zeki

Zelenc'
7. avg 2017
25
2
3
ksz.

Kupil sem pokvarjen izdelek na ebay. Prodajalec se je strinjal, da izdelek vrnem, ker ni imel možnosti, da bi mi on sam organiziral vračilo pošiljke, sem poštnino plačal jaz on pa mi je preko paypala nakazal nazaj 20eur kot delno vračilo moje transakcije njemu.
Ko sem dobil nov izdelek, se je izkazalo da je tudi ta pokvarjen. Ponovila sva postopek, samo da sem tokrat zahteval denar nazaj.

Prodajalec mi je vrnil znesek do razlike moje transakcije. Torej 20 eur premalo.

Kako sedaj kontaktirat ebay, ker se prodajalec ne javlja več na ebay pa piše da sem dobil znesek že povrnjen in ne najdem opcije za kontakt.
 

zeki

Zelenc'
7. avg 2017
25
2
3
Evo sem dobil denar nazaj.
Za vse, ki mogoce ne veste. Ko vracate pokvarjen izdelek in prodajalec muti, da ne more organizirat kurirja za posiljanje nazaj, enostano kontaktirate ebay in bodo oni uredili. V nasprotnem primeru imate potem taksne zaplete kot sem jih imel jaz.
 
Všečki: 8888

mii

Pripravnik
29. sep 2007
97
1
8
Potreboval bi kakšno malenkost iz ebaya (v vrednosti okoli 2 € in eno stvar za dobrih 20 €), pa nimam računa, paypala...če kdo kupuje tam in je iz Ljubljane in mi lahko naroči, mu dam za vsak nakup manjšo provizijo po dogovoru. Lahko na zs.