Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Najlepša hvala vsem za pomoč!
Očala
![]()
so ravno danes prispela iz Velike Britanije (http://www.sunglasses-shop.co.uk). Naročil sem jih v torek. Skupaj s polariziranimi šipcami je bila cena 105 EUR. Pri nas so 190+ EUR. Poštnina je 7 EUR.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
klik
Ostale optike so v centru Udin. Najlažje, da nekje parkiraš avto in se sprehodiš po mestu.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Danes sem v optiki Rene Pirc v Mariboru nabavo Ray Ban 4075![]()
![]()
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
klik
Ostale optike so v centru Udin. Najlažje, da nekje parkiraš avto in se sprehodiš po mestu.
Evo me iz Udin (iz piramide) z novimi špegliSem imel slučajno pot v Portogruaro pa sem se nazaj grede še tam ustavil.![]()
Izbire je ogromno, cene so od 50-250 eur, največ sem jih videl za 120 eur, predvsem raybanke in podobno.
Preizkusil sem vsega vraga in za mojo betico vendarle našel nekaj uporabnega
![]()
Cena pri nas 130 eur (trgovina optika minus 50), v Udinah 68 eur. Za zraven me je prodajalka na blagajni še presenetila z 20 eur popusta ker imajo slučajno neko akcijo na vse špegle tako da sem jih dobil za smešnih 48eur... me je kar sram priznat![]()
Mi je pa malo žal da nisem vzel še enih raybank za zraven ko majo že to akcijo![]()
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
klik
Evo me iz Udin (iz piramide) z novimi špegliSem imel slučajno pot v Portogruaro pa sem se nazaj grede še tam ustavil.![]()
Izbire je ogromno, cene so od 50-250 eur, največ sem jih videl za 120 eur, predvsem raybanke in podobno.
Preizkusil sem vsega vraga in za mojo betico vendarle našel nekaj uporabnega
![]()
Cena pri nas 130 eur (trgovina optika minus 50), v Udinah 68 eur. Za zraven me je prodajalka na blagajni še presenetila z 20 eur popusta ker imajo slučajno neko akcijo na vse špegle tako da sem jih dobil za smešnih 48eur... me je kar sram priznat![]()
Mi je pa malo žal da nisem vzel še enih raybank za zraven ko majo že to akcijo![]()
Citat:
No vidiš, potem je tako, kot sem napisal. Pri nas lupijo optike, kot norci.
Izbire je res ogromno, v kratkem se tudi sam odpravljem spet malo pogledat.
Si imel kaj težav z iskanjem "Piramide"?
Aja, še to; kje si jih kupil, v tisti "ta zgornji" optiki čisto v kotu, ali v eni od "spodnjih"?
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Danes sem v optiki Rene Pirc v Mariboru nabavo Ray Ban 4075![]()
![]()
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanimiv naslov teme. Kaj to se vsako leto menja?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanimiv naslov teme. Kaj to se vsako leto menja?