sončna elektrarna

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.981
12.525
113
ja, itak, sam pač, ni to konc sveta, al pa da se ne more, to gospe ni bilo jasno.

in to je tudi pri tej agendi bilo...ko so zagovorniki trdili, da ko imaš enkrat netmetering je to to, noben ti tega ne more vzet...opa...opa... to pišem.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.817
1.063
113
Točno to.
Včeraj mi je sončna naredila 6kWh. Za luči in še par malenkosti poganjat dovolj, za karkoli več, pa samo smeh.
No, lahko pa gledaš tisti lep cegu v garaži, kako ti prostor jemlje. Pa pir lahko gor odložiš. To pa je tudi nekaj za 8 jurjev.
A misliš da ti bo baterija pivo hladila? Drugače pa nisem siguren da se netmetering lahko kar tako enostavno prekine.....

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.239
1.013
113
A misliš da ti bo baterija pivo hladila? Drugače pa nisem siguren da se netmetering lahko kar tako enostavno prekine.....
sej pomoje se ne prekine netmetering (tega odobri SODO?).. dokler mas odlocbo - gres lahko k drugemu distributerju

prej bi rekel, da je suncontract prišel na rob.. pa jim je najbrž lažje 1.11 prekint, kot pa izpolnit kar so obljubljal (prenos viškov...)..
če je pa fejst hudo je pa najbrž že zdej problem, ko bo sonca manj in bo šla poraba gor..
vprašam soseda - nima soncne.. kuri moje lanske viske..

• Všeč mi je
Reactions: jest5 in Rekreacija

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.409
7.804
113
SC ulonja netmetering pogodbe s 1.11.
Niti do novega leta ne bodo pocakal.
Tisti ki se ogrevajo s TC bodo lepo doplacal novemu dobavitelju november in december, viske pa pred tem podarili SC.

Ja, SC. Ne pa netmetering kot tak. Kdor je v danes se vedno na SC... in se isce variante, kako ostati po 1.11.. Lej, ne vem, battered woman syndrome, najbrž. Ko se bo kdo spraseval in ne verjel, kako je možno, da nekdo hodi kar naprej nazaj po še.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
49.690
7.984
113
pri taščici
Sem res ze imel idejo da bi dal na chargemap polnilnico. Pa nisem ravno na zanimivi lokaciji.
Darjan, jabe, Guiness in podobni pa lahko pridete kadarkoli