Dobavitelj samo muti in muti in noče dat cene, pravi da se bo po pranju videlo. Oprana je, zdaj pa je slabo vreme in ne morem ocenit. Čez nekaj dni sonca bom spet zatežil dobavitelju in napišem.boš poslal dokumentacijo in slike, če boš pozvan, in gre v fascikel vzdrževanja, ki je dovoljeno.
B81
koliko taka širitev - torej 3kW, ker toliko bi tudi jaz rabila za odokativno ničlo konec leta - pride dandanes, če smem vprašati.
Za 4,25 kW 2920 € brez DDV, 10 panelov, 10 optimizatorjevboš poslal dokumentacijo in slike, če boš pozvan, in gre v fascikel vzdrževanja, ki je dovoljeno.
B81
koliko taka širitev - torej 3kW, ker toliko bi tudi jaz rabila za odokativno ničlo konec leta - pride dandanes, če smem vprašati.
objavi postavke predračunaMeni so dali predračun 8k, da staro elektrarno odmontirajo, zmontirajo nove panele in baterijo. Ne spomnim se več kako veliko. Recimo da primerno za 9kW SE. Pa sem rekel, kaj bom imel od tega napram sedaj, ko imam staro elektrarno? Pa so rekli, neodvisen si, če elektrike zmanjka. Aha... za 8k eur sem lahko tudi odvisen. Pa sem prevekslal na Energijo Plus... Ko pa še tile kaj zajebejo, pa se teh norij ne grem več. Raje počasi zamenjam kamin in začnem nazaj drve kupovat.
CLIO15 Kaka velika prednost je baterij? Predvsem ekonomika me zanima. Je kdo že vrgel v excel?
Koliko več zelenega prehoda bo zaradi tega?hecna je bila ona mantra, češ da se to ne more zgodit, da se prekine netmetering... zdaj pa tale hladen tuš.
Točno to.Ja, da ti prodajo pravljice in dobiš subvencijo..
Dopis in klic.Link?