Ker? Ni nevarno, nikogar ne oviraš, zakaj torej ne? Sem včeraj popoldan čez Lj na poti iz službe to počel ne le na ravnem, ampak v vsakem križišu/ovinku, kjer je le bilo dovolj prostora, da je je to dalo varno naredit (po mojih kreterijih seveda).
Ravno pri teh kriterijih pa znaš naleteti na rahlo težavo, če je promet naokrog, pa čeprav precej stran od tebe.
Jaz sem se recimo tega naučil, ko sem se v krožišču zavrtel. Za uspešen ''slide'' ni bilo nobene panike pri prometu, ki je bil še daleč. Ko sem se zavrtel, so me pač malo počakali. Noben od njih ni ''slide''-al ali kvazi varno izvajal teh zadev v prometu. Ker če bi, se verjetno ne bi tako enostavno končalo.
Od takrat sem pri tem konkretno bolj previden, tudi jaz kdaj čez dan na kakšnem fajn krožnem ročno pritegnem, ampak samo ko res ni nikjer nikogar daleč naokrog.
Sicer pa tam po 22.00 se pa lahko žurka začne. Zadnjič nas je ene 5 komadov na odročni lokaciji lepo izkoristilo sneg. Je bilo pa fajn gledat 4x4, kako so drseli čez krožišča in križišča in metali sneg vsenaokrog.
K sreči ni noben policije klical, čeprav kakšnih 20 let nazaj sem se pri nas s policisti čisto komot in vljudno dogovoril

, da so me pustili pri miru. Po 5ih minutah gledanja so se odpravili naprej.

Žal enako ne velja za varnostnike v BTCju, ampak razumljivo. Pač privat parkirišče in je delal svoje delo. Sem se mu zahvalil in odšel k Leclercu.