Smodej: “Pol leve scene, ki je poganjala kolesariat, se je drogiralo in zabavalo pri meni?”

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.962
2.470
113
Urinski test je za veliko večino substanc negativen po nekaj dneh, z izjemo THC, katere metaboliti se nabirajo v maščevju in izločajo do nekaj mesecev. Precej boljši indikator uporabe v preteklosti je analiza las, kjer je perioda odisna od dolžine vzorca (lasje zrastejo cca. 1 cm/mesec).
Če govorimo o testiranju za zadeve izpred nekaj let, so vsi testi nesmiselni in le preusmerjajo pozornost.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in mosseero

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
363
175
43
Scal je on, samo kaj in kdo je testiral? To je vprašanje, na katerega samo levuharji in nepremičniški mogotci odgovor imajo. :)
Inštitut za sodno medicino v Ljubljani. Ti nalimam izvid da boš preveril digitalni podpis?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.193
9.317
113
A misliš da Inštitutu za sodno medicino lahko gre nekdo namesto njega oddat urin? Pa misliš da bi se šel testirat če bi se zadeval? zakaj se Stevo ne gre in zakaj so umaknili predlog za testiranje?
A ti ga sam Tomaž Zupanc v roke prime, ti na uho šepne, "fant zdaj pa popusti in bo začelo tečt"??? Dokler je nekaj tako na bazi "gremo se za hec testirat" ti jaz stestiram sosedovega psa v mojem imenu, če hočeš.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.800
15.453
113
kod Džej-Zija
Urinski test je za veliko večino substanc negativen po nekaj dneh, z izjemo THC, katere metaboliti se nabirajo v maščevju in izločajo do nekaj mesecev. Precej boljši indikator uporabe v preteklosti je analiza las, kjer je perioda odisna od dolžine vzorca (lasje zrastejo cca. 1 cm/mesec).
Če govorimo o testiranju za zadeve izpred nekaj let, so vsi testi nesmiselni in le preusmerjajo pozornost.
To me spomni na famozno testiranje Katarine Kresal. Urin da, lasje ne. Le zakaj.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in MrDaco

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.300
5.516
113
KSZ: ker je nekdo omenjal, da Luka vedno laže; jaz mislim da ne laže ampak res verjame to kar govori, je pa svetovno sposoben preusmerjanja in blefiranja pri odgovorih, ampak ponovno, to ni laganje.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.247
1.725
113
Lukec bi vec naredil ce bi sklical tiskovko in bi mu lahko vsak novinar sam vzel tiste 3 laseke.