Malo si falil kalbo-vo poanto. Šleper je fajn, da dela čim ceneje, ampak bistveno je, DA DELA. Kaj ti nuca poceni vzdrževanje, če je ves cajt na servisu? Oportunitetni stroški tu zelo hitro presežejo vzdrževalne "prihranke".jaz povsem razumem, da šleper mora delat za čim manjši denar, če bo to kitajc, ali pa tesla električar, bodo sami prevozniki dovolj hitro ugotovili (in seveda za njihov namen uporabe)..
No, tako nekako, ja. Zato so pa nekateri prlimani na MB za vsako ceno. Servis je drag, ampak potem pa zadeva dela kot je treba.Malo si falil kalbo-vo poanto. Šleper je fajn, da dela čim ceneje, ampak bistveno je, DA DELA. Kaj ti nuca poceni vzdrževanje, če je ves cajt na servisu? Oportunitetni stroški tu zelo hitro presežejo vzdrževalne "prihranke".
Tu se bojo morali Kitajci še hudo dokazat, ker dober gospodar je najbolj konzervativen z vztrajanjem pri robi, ki deluje.
Ti rajši izračune ki si jih dolžan zrihtej, da ne boš samo lapal.je pa res, da te slovenske zgodbe o svakih, ipd, so čisto irelevantne...za globalni trg smo nič od nič...tako da je potrebno takšne zgodbice jemati z rezervo.
A si s svojo firmo pripravljen bit testni morski prašiček? Kaj pa, če bo delalo? Si ne znam predstavljat resne firme, ki bi takole afne guncala s svojim poslom. Menjava proizvajalca se bo v večini primerov zgodila, ko bojo firmaši PREPRIČANI, da bo delalo, prej pa ne. Saj veš, skrben gospodar.nisem, meni je logično da če šleper DELA, da je to najceneje na dolgi rok in največji izplen.
in tukaj smo zdaj na onem vzvišenem nemcu, češ da kitajc ne dela, in je na konc drag... hm kaj pa če bo delal?!?! ne vem, presenečajo vsak mesec...
Laufa to, ni blema...Sploh se ne želim mešat v tole debato, ampak me zanima kako Kitajski kakršenkoli cestni transport laufa, ker so vsi kamioni v ...?
Lej, ne skrbi, BYD ma vse šraufe po DIN.Zakaj imajo kontra navoj?
Tudi sam sem to opazil....Zakaj imajo kontra navoj?