Koleos nizek za sedenje? A ma gospod 2.5m?
Najbolje da si kupi kak tovornjak.
Kalos, ne Koleos!
večina voznikov v teh letih ne mara menjat avta, ker se težje navadijo, moj fotr je pri 75ih šel iz ročnega menjalnika na avtomatika,
ker se je zavedal da mu bo to olajšalo vožnjo (pa je dober voznika za svoja leta) in ker ti kognitivne sposobnosti upadajo, potrebuješ
več fokusa za promet in se tako ne rabiš ukvarjat še s prestavljanjem in tudi tukaj se verjetno že leta poznajo, pa še zato da lahko
mati vozi, ki praktični ni vozila avta in ji z avtomatikam gre dosti lažje...
Sedaj po 10ih letih bomo verjetno šli iz Vitare na Pando, ker jemalo manjši avto... edino kar me moti je gumb za menjalnik,
ko bi vsaj imeli neko ročko, ne pa tist ščegetavček...
Jaz bi predlagal, da menja za avtomatika, seveda v cenovnem rangu pa takega s čim manj kilometri, ali pa novega čemu to ni problem,
denarja ne bo nesel z sabo, če se bo pa bolje počutil ob vožnji, bo bolj zanesljivo in varno peljal, pa je samo še dodaten plus...
In seveda napredni sistemi v novih avtih so še toliko bolj ključni, zaviranje pred oviro/pešcem...
Če pa ni budgeta... je pa to drugo...
Električni avto, ja če imaš lahko polnilnico in je cena z subvenicijo podobna bencinskemu, to je recimo bilo pri Pandi skupaj z subvencijo
ampak imajo moji malo zadržkov, da se avto lahko vžge...