Seat Leon 1.4 TSI težave

sad

Guru
24. avg 2007
22.524
11.303
113
Sicer vem, da sem morda butl, ampak da bi peljal k enemu kompetentnemu mehaniku ti pa ne pride v poštev?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
8.029
755
113
Je pa tako da avto zej nič ne cuka zjutraj in tudi med vožnjo je vse ok... Edino counterji za misfire naraščajo...
Ker je avto v bistvu PC na kolesih jaz sem pa elektronik/programer sem se odločil da probam pridet zadevi do dna...

• Ljubezen
  • Všeč mi je
Reactions: luciano in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
22.524
11.303
113
Je pa tako da avto zej nič ne cuka zjutraj in tudi med vožnjo je vse ok... Edino counterji za misfire naraščajo...
Ker je avto v bistvu PC na kolesih jaz sem pa elektronik/programer sem se odločil da probam pridet zadevi do dna...
Kulj.
Na koncu boš lahko servis odprl ali pa bo šara prah nabiral ob spoznanju, da je včasih ceneje nekomu sposobnemu plačati, da zadevo uredi. Ti pa vmes življenje živiš.

• Všeč mi je
Reactions: Yogi

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
8.029
755
113
Kulj.
Na koncu boš lahko servis odprl ali pa bo šara prah nabiral ob spoznanju, da je včasih ceneje nekomu sposobnemu plačati, da zadevo uredi. Ti pa vmes življenje živiš.
Veš kak je...
Res da sem že enih 300e zapravil za diagnostične naprave za nadgrajevanje mojega poznavanje avtov na tekoče dinozavre ampak mi je to zanimivo in mi ni v breme.
Lahko bi pa ta denar zapil zvečer v gostilni jamrajoč čez državo, ženo in boga... :p

Tako se bom pa nekaj na novo naučil in pa če bo v prihodnosti na avtu kaka osnovna težava jo bom lahko sam diagnosticiral s temi orodji ali pa pač prodal vse te igrače, ko bom šel na EV čez par let...

Vsekakor se mi pa še nikoli v življenju ni zgodilo, da bi si rekel, "Škoda, da sem v preteklosti pridobil to znanje, ker bi mi bilo ful boljše brez"...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N