Samsung Galaxy S II

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
No sj fora je, da preko raziskovalca to muzko na telefonu najdem - samo aplikacija Glasba na SGS 2 pa nima pojma da je kj na nov na aparatu.
EDIT:no zdaj ugotovil da tista aplikacija "najde" glasbo sele ko jo predvajas. Bom res naredil kot si predlagal-novo mapo in jo polnil preko raziskovalca. Hvala za pomoc.

Nazadnje urejeno:

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Drgac je pa sgs2 v primerjavi z wildfire prava mrcina. Edino kar pogresam glede na prejsnji telefon:
- dostop do aplikacije ura samo s tapom na uro na domacem zaslonu
- znaka o zgresenem klicu, smsu ... ko telefon "spi" (sem ze nasel ene bubble notification).

A obstaja se kakasna izi aplikacija, ki bi recimo ugasnila wifi, mobilni dostop do interneta in drugo, ko dam telefon v sleep mode?

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:

- znaka o zgresenem klicu, smsu ... ko telefon "spi" (sem ze nasel ene bubble notification).

Za to obstaja aplikacija NoLED. Samo prej stestiraj, da ti nebo kurilo baterije. Meni občasno dela vredu, kdaj se pa zgodi, da zvečer dobim SMS in do jutra mi požere 40% baterije ( ker je kao skoz aktiven display). Kolegu na HTCju dela brez problema.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Tistle Beautiful ma dostop do ure samo s tapom na uro na home zaslonu ja. Hvala jolly.
CIAy sem opazil ja, pri vseh teh aplikacijah da imajo napisano, da preprečujejo zaslonu da gredo v sleep mode in zato verjetno kuri baterijo. Bom stestiral nekaj teh programčkov in videl.

aver

Pripravnik
9. jun 2008
444
12
18
Imam gmail preko pushmail oz preko pop/smtp in ne preko že nameščene gmail aplikacije. Zanima me zakaj mi prejeti in prebrani mail odstrani iz mape prejeto na telefonu ob naslednji sinhronizaciji? Na začetku je delovalo vse ok, sedaj pa, ko mail odprem in preberem mi samodejno odstrani mail.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik GoUp pravi:

Za to obstaja aplikacija NoLED. Samo prej stestiraj, da ti nebo kurilo baterije. Meni občasno dela vredu, kdaj se pa zgodi, da zvečer dobim SMS in do jutra mi požere 40% baterije ( ker je kao skoz aktiven display). Kolegu na HTCju dela brez problema.
Tale NoLED je super zadeva. Lahko kontroliraš porabo baterije, s tem da nastaviš koliko časa naj opozarja. Poleg tega lahko preko noči ugasneš opozarjanje. Žrtje baterije je tako na minimumu.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.863
153
63
Pa še polovično je že preveden v SLO jezik. Tudi jaz ga imam teden dni, pa sem zelo zadovoljen.

Palcek

Fizikalc
15. dec 2007
766
84
28
hej družba...eno vprašanje.

imam preusmeritev iz ene št na drugo in na starem gsm (nokia e71,e52..kakorkoli) se je ob klicu videlo da je klic preusmerjen (tista mala puščica) na sgsII pa tega ni, če kličem direktno na mojo št ali pa preko preusmerjene je vedno isto...kako bi rešil zadevo da bi vedel kdaj je klic iz preusmerjene številke? hvala

in pa update mi gre samo na 2.3.4. na 2.3.6 pa še ne (čeprav je mobitelov in enim je slo lepo na to)

hvala
lp

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Kaksen kabel rabim, da povezem telefon z AUX vhodom v avtu? To bo sploh slo tako kot si predstavljam (da na telefonu predavjan neko glasbo, poslusam pa pac preko avtomobilskega ozvocenja)?

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Mene pa zanima, kako lahko izbiram ali bi poslal MMS ali SMS. Edino možnost ki jo mam, je da priložim sliko in potem verjetno avtomatsko spremeni v MMS. Kako pa bi jaz besedilo poslal kot MMS?
Druga stvar je, da ko dobim po MMS od pošiljatelja sliko, jo meni prikazuje kot pet sekundni filmček. Ker isto dobivam od večih, je verjetno pri meni kakšna nastavitev napačna.
Hvala za pomoč!

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.195
496
83
Če dodaš zadevo, mislim da ti spremeni v MMS. Tisto glede slike, pa mislim, da se ne da spremeniti, razen če sliko shraniš.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Moongoose, Fusion, hvala. Imam vhod spredaj, tako da bo pravi prvi kabel (m-m).
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
za stock aplikacijo ne vem. jst sem si telefon spimpal z GO aplikacijami. V tvojem primeru GO SMS PRO.
Tukaj lahko sam določiš kako boš poslal sms oz. mms. Če ima prejemnik tudi go sms, pa si lahko mislim, da preko wifi za đabe pišeta.
V tej app mi tudi ko dobim sliko, pokaže kot sliko in ne kot filmček. Je pa mislim, da malo odvisno tudi kako ti pošiljatelj pošlje oz. kaj njemu telefon zmučka.

GoUp

Pripravnik
1. feb 2010
162
0
16
Mam sedaj naložen GO SMS PRO - je bolj napreden, slike ki so mi bile poslane, so prikazane kot slike in ne video. Imam pa dve težavci z njim:
1. MMS - a če hočem poslati besedilo kot MMS, samo napišem in potem spodaj desno kliknem MMS in pošlji?
2. NoLED - če sem prejel SMS prej na SGS2 programček za SMS, sem dobil ikono na monitorju če je bil v sleep modu. z GO SMS PRO ikone ni. Zgrešene klice mi še prikazuje, ne prikazuje pa prispelih smsov. Ve kdo kje kaj naštimat?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
1. Probaj, pa boš videl.Pošlji sebi...
2. Če uporabljaš nek tuji program, je pač tak kot je.Če ta program ne omogoča takega opozarjanja, pol nimaš tu kaj reševat.

mihapodb

Pripravnik
3. nov 2008
249
0
16
2. ni to tuj program težava. namesti Handcent SMS in boš imel opozarjanje, je pa tudi zelo napreden. Problem GO SMS PRO je, da si nastavi najvišjo možno prioriteto in "prestreže" SMS preden ga dobi katerakoli druga aplikacija. Meni je bil to najljubši program, ampak potem ne dela nobena anti-theft aplikacija in zato imam Handcent SMS.