samopostrežna avtopralnica

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
462
-939
28
Dajva bit natacna…vesoljsko plovilo sem :) raketa je bila Saturn V :)
Če smo že natacni (natančni) je (bila) Apollo 8 druga vesoljska odprava s človeško posadko! :rolleyes:
Tako da očitno še sam ne veš kaj si.
Drugače pa packon ne nasedaj temu "vesoljskemu plovilu" :valjamse: kot se sam imenuje, ker če ti še ni jasno je to največji troll foruma, prilagojen pacient, ki ga v real lifeu nobeden ne jemlje resno, se mora pa na tem forumu mal ven metat.;)

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.164
18.906
113
Če smo že natančni, ne moreš fizičnega predmeta kot je vesoljsko plovilo Apollo 8 poimenovati z dogodkom oz. projektom kot je vesoljska odprava.

ViLiam

Fizikalc
11. jan 2022
462
-939
28
Kaj ti ni jasno? Kot prvo to ni tema za to razpravo!
Kot drugo pa:
Še enkrat, ker si očitno mal bolj počasen.
Apollo 8 je bila vesoljska odprava in ne plovilo. Odprav je bilo več 1,8,13,14...
Apollo je bil program-misija.
A bo šlo?
Še ena tema v katero se je nasralo "vesoljsko plovilo" in jo uničil!
Kamor koli pride je štala.

• Haha
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.164
18.906
113
Apollo je bil program/misija ja a prav tako vesoljsko plovilo, ki je bilo pripeto na nosilno raketo Saturn, tebe moteči Alteraš se pa identificira kot plovilo (verjetno kot komandni modul hehe) ter ne kot program. In btw - "vesoljsko plovilo" je bilo kar lepo on-topic s svojimi posti vezanimi na v tej temi izpostavljeno problematiko, z offtopici je začel nekdo drug.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.718
5.139
113
Dr. Čeferin, ste to vi? :oops1:

Apollo je trolal OT, da naj mu da rešitev, kako rešiti težavo in očitno je da je nekako povezan z avtopralnico.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.164
18.906
113
Torej ni bil offtopic kajne, v off se je šlo šele kasneje z raketami, plovili, tvojim lepljenjem debelih/suhih bab in bodyshamingom ipd. Sicer sem bil pa za odvetniške / zagovorniške storitve s strani moje stranke prav pozvan v to temo, če si slučajno spregledal (post #13). :fredi: