Froodo, vidiš kako RTV gnoji lažejo. Tukaj je minister lepo povedal. O tem se gre.
Delovni osnutek mu je delalo ministrstvo za kmetijstvo, da minister ne ve kaj je v njem?Dobro je zaspinal, to mu je treba priznat: delaš se da imaš pred sabo edini pravi delovni osnutek gradiva in trdiš, da nimaš pojma o čem so vsi mediji nabijali tri dni; potem ta osnutek ponudiš voditelju čez mizo, pa ga spet nazaj vzameš in pospraviš (sem ziher, da sem prav videl).
Dimna bombica jim je lepo uspela - primite se za žepe!
Mogoče se ti želja uresniči, itak bo na zahtevo sindikalnih central treba plačati referendum o interventnem zakonu, pa se lahko tam doda še kakšno vprašanje za praktično 0 dodatnih stroškov.Očitno je verzij več....predlagam posvetovalni referendum da ugotovijo željo ljudstva.![]()
Seveda...zakaj pa ne......Mogoče se ti želja uresniči, itak bo na zahtevo sindikalnih central treba plačati referendum o interventnem zakonu, pa se lahko tam doda še kakšno vprašanje za praktično 0 dodatnih stroškov.
To si ti rekel...sem zgoraj celo dodal 1 predlog referenduma za šparanje(vse porabljene ure, ljudstva za 1 referendum so bistveno vec vredne od njihove 1 mesečne plače).Torej tudi ti ne maraš mnenja ljudstva? Zakaj ne?