Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.401
5.562
113
Dobro je zaspinal, to mu je treba priznat: delaš se da imaš pred sabo edini pravi delovni osnutek gradiva in trdiš, da nimaš pojma o čem so vsi mediji nabijali tri dni; potem ta osnutek ponudiš voditelju čez mizo, pa ga spet nazaj vzameš in pospraviš (sem ziher, da sem prav videl).
Dimna bombica jim je lepo uspela - primite se za žepe!

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
610
163
43
Dobro je zaspinal, to mu je treba priznat: delaš se da imaš pred sabo edini pravi delovni osnutek gradiva in trdiš, da nimaš pojma o čem so vsi mediji nabijali tri dni; potem ta osnutek ponudiš voditelju čez mizo, pa ga spet nazaj vzameš in pospraviš (sem ziher, da sem prav videl).
Dimna bombica jim je lepo uspela - primite se za žepe!
Delovni osnutek mu je delalo ministrstvo za kmetijstvo, da minister ne ve kaj je v njem?

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.139
7.024
113
Tale s kajenjem v notranjosti lokalov itd. je res pravi strel v koleno. A je ta delovni osnutek na voljo kje na spletu ali je zgolj produkt fikcije?

corsol

Guru
11. mar 2010
4.223
1.623
113
Mogoče se ti želja uresniči, itak bo na zahtevo sindikalnih central treba plačati referendum o interventnem zakonu, pa se lahko tam doda še kakšno vprašanje za praktično 0 dodatnih stroškov.
Seveda...zakaj pa ne......
Če imajo kaj jajc naj dodajo še naslednjega "Ali ste za to ,da so poslanci za vsak referenfum brez 1 mesečne plače".
Bi mimogrede še mal privarčeval

Šofirali bi državo , manjka pa jim izpit.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in frodoo

corsol

Guru
11. mar 2010
4.223
1.623
113
Torej tudi ti ne maraš mnenja ljudstva? Zakaj ne?
To si ti rekel...sem zgoraj celo dodal 1 predlog referenduma za šparanje(vse porabljene ure, ljudstva za 1 referendum so bistveno vec vredne od njihove 1 mesečne plače).

Drgač pa, izvolili smo nartaboljse , torej od njih lahko pričakujemo prvovrstno vladanje ne pa v roganje v glavo ko jim paše in referendume ki se jih upošteva al pa tud ne.

Upam , da si iz napisanega izluščil bistvo.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in frodoo

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.139
7.024
113
Da. Da se od mandata prejšnje vlade kar se posvetovalnih referendumov tiče ni nič spremenilo, pa so ravno tako bili izvoljeni najboljši pod soncem, ki bi morali vladati prvovrstno. Potem je pa udaril kozmični dež...

• Haha
Reactions: aljoman