RTV LJ-dnevnik

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
28
Bronx
A ti si Sandi? Robert?
grin1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa ti si člevek, ki se nenehno pojavlja v medijih. Žal sem te zamudil v današnjem dnevniku, ampak doma ima revijo, v kateri poziraš ob Gustinčiču.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.664
2.536
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Pa ti si člevek, ki se nenehno pojavlja v medijih. Žal sem te zamudil v današnjem dnevniku, ampak doma ima revijo, v kateri poziraš ob Gustinčiču.
Haha, ob Gustinčiču ja. Kako pa si me tam našel?
aplauz.gif

P.S.: Če si zamudil še vedno lahko pogledaš na rtvslo proti koncu današnjega dnevnika ob 19h, Promocija sončnega zahoda...
pozdrav.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Car pravi:
aplauz.gif

P.S.: Če si zamudil še vedno lahko pogledaš na rtvslo proti koncu današnjega dnevnika ob 19h, Promocija sončnega zahoda...
pozdrav.gif
Sem bral Motosi, pa sem videl nekega statista ob Gustinčiču in šele kasneje opazil, da si to ti. A sta šla dragat? Kdo je zmagal?
A v soboto kar z limuzino pridem pote, ker si taka medijska osebnost? Mogoče te pa v nedeljo sprejmejo v BB hišo slavnih, zdaj ko si tak medijski magnet.

Kaj pa je na posnetku v dnevniku? A se spet kaj ******? Da vem, ali se splača gledat.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.664
2.536
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
aplauz.gif

pozdrav.gif
Sem bral Motosi, pa sem videl nekega statista ob Gustinčiču in šele kasneje opazil, da si to ti. A sta šla dragat? Kdo je zmagal?
A v soboto kar z limuzino pridem pote, ker si taka medijska osebnost? Mogoče te pa v nedeljo sprejmejo v BB hišo slavnih, zdaj ko si tak medijski magnet.

Kaj pa je na posnetku v dnevniku? A se spet kaj ******? Da vem, ali se splača gledat.

Ne, ne!!! Imel sem foto seanso, ko se je mimo pripeljal Gustinčič in se vsilil zraven mene, pa smo še njega slikali...
wink-1.gif
Kar s svojim avtom pridi, sem ostal skromen kljub veliki medijski izpostavljenosti, sodelovanje v BB pa sem zavrnil, saj si ne morem privoščiti, da na mojo kariero pade tak madež, da bi čas preživljal ob nekih neznanih, psihično motenih osebah!
Dnevnik pa si le poglej ...

Nazadnje urejeno: