Prispevek, na katerem sem gor in me zanima, je vmes! Zanima pa me, kako bi to spravil na disk?Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
http://tvslo.si/
Tudi posamezne današnje novice imaš gori, mogoče je prispevek, ki te zanima že vmes.
Žal ne vem. "Save as ..." ne dela. Drugega pa ne poznam...Citat:
Uporabnik Car pravi:
Boš v soboto zvedelCitat:
Uporabnik Madafaka pravi:
A ti si Sandi? Robert?![]()
![]()
Haha, ob Gustinčiču ja. Kako pa si me tam našel?Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Pa ti si člevek, ki se nenehno pojavlja v medijih. Žal sem te zamudil v današnjem dnevniku, ampak doma ima revijo, v kateri poziraš ob Gustinčiču.
Sem bral Motosi, pa sem videl nekega statista ob Gustinčiču in šele kasneje opazil, da si to ti. A sta šla dragat? Kdo je zmagal?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Haha, ob Gustinčiču ja. Kako pa si me tam našel?![]()
P.S.: Če si zamudil še vedno lahko pogledaš na rtvslo proti koncu današnjega dnevnika ob 19h, Promocija sončnega zahoda...![]()
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Sem bral Motosi, pa sem videl nekega statista ob Gustinčiču in šele kasneje opazil, da si to ti. A sta šla dragat? Kdo je zmagal?Citat:
Uporabnik Car pravi:
Haha, ob Gustinčiču ja. Kako pa si me tam našel?![]()
P.S.: Če si zamudil še vedno lahko pogledaš na rtvslo proti koncu današnjega dnevnika ob 19h, Promocija sončnega zahoda...![]()
A v soboto kar z limuzino pridem pote, ker si taka medijska osebnost? Mogoče te pa v nedeljo sprejmejo v BB hišo slavnih, zdaj ko si tak medijski magnet.
Kaj pa je na posnetku v dnevniku? A se spet kaj ******? Da vem, ali se splača gledat.