Revolut bančni račun

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.147
2.189
113
Omogočajo tudi prenos ETFov (po novem; AI na helpu pravi da ne ampak če težiš potem človek poda pravilne informacije). Imaš pravi trgovalni račun, kot na TR in IBKR. Če ne bi bil sam lastnik delnic, jih ne bi nikoli kupoval pri takih brokerjih.

• Všeč mi je
Reactions: Vojnik

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.542
1.061
113
Omogočajo tudi prenos ETFov (po novem; AI na helpu pravi da ne ampak če težiš potem človek poda pravilne informacije). Imaš pravi trgovalni račun, kot na TR in IBKR. Če ne bi bil sam lastnik delnic, jih ne bi nikoli kupoval pri takih brokerjih.
Hvala. Jaz ravno zato kupujem ETF na Revolutu, ker je vse full enostavno. Glava me bo bolela edino, ko bom prodajal zaradi porocanja FURSu.

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.147
2.189
113
Moraš edino paziti, da imajo zaenkrat bolj malo ETFjev v primerjavi s TR in IBKR. Tako da če od zunaj prenašaš na Revolut je pomembno, da imaš take, ki jih podpirajo. Iz Revoluta drugam pa ne bi smelo biti težav.

Če koga zanima, na zadnje ko sem spraševal je cena prenosa 25$ za vsako vrsto delnice. Ni pomembna količina. Nisem pa še uspel testirati v praksi, ker je bila taka okoliščina glede davkov, da sem takrat raje prodal in prenesel fiat. Sem imel nekje izgubo in se je poračunalo z dobičkom.