Revolut bančni račun

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.111
438
83
To seveda ne drži, ker meni BP dela z Viso (pred tem pa mi je delalo tudi z Mastercardom). Včasih je bil važen BIN (da ni bil slovenski), sedaj pa ne vem, če to še drži.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.015
832
113
Ma ne vem, moja kartica ne dela. Ni kaj, za Play Store (aplikacije) bo dobra, za kaj vec zal (se) ne.
 

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.015
832
113
Res je. N26 ze tko mi glih ne sede. Zjutraj sm za test nakazal 10€ na N26 racun in je prslo v sekundi (k so se v appu hvalil, da majo to zdej instantno). Nazaj (N26 --> Revolut) pa se kar cakam...

Edit - glih prslo... ;-)
 

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.004
113
Kočevska
Prejle priletel mail, da so sedaj omogočena instantna plačila. Dan je tudi link do evropskih bank, ki to omogočajo. Slovenskih bank ni na seznamu.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
40.755
5.382
113
Res je...
.
Prinašamo odlične novice: uvedli smo takojšnja nakazila v EUR!

Če prejemaš ali pošiljaš nakazilo v EUR iz svojega računa Revolut v zunanjo banko v Evropi, ki podpira takojšnja nakazila v EUR, bo denar prispel v nekaj sekundah.

Tukaj si lahko ogledaš, če banka podpira takojšnja nakazila v EUR.

V skladu z našo zavezo za znižanje stroškov, kjer koli lahko, bo ta način plačila zate brezplačen.
 

kokica2000

Pripravnik
20. mar 2011
129
24
18
Pravkar dobil spodnje sporočilo:

Nova evropska licenca​
Živijo, XXXX!
Pred približno 18 meseci smo pridobili licenco za elektronsko denarno poslovanje v Litvi. To je enaka licenca, kot jo imamo tudi v Združenem kraljestvu. To smo storili zato, ker želimo zagotoviti, da brexit ne bi vplival na naše evropske stranke.
Že danes bomo začeli seliti svoje stranke v srednji in vzhodni Evropi na svojo novo evropsko entiteto. Brez skrbi, tebi ni treba storiti ničesar. Mi bomo poskrbeli za vse in te obvestili takoj, ko opravimo selitev.
Ta selitev bo zagotovila, da boš lahko uporabljal/-a Revolut tudi v prihodnosti, ne glede na izid brexita. Še vedno ti bodo na voljo vse storitve in funkcije, ki jih obožuješ, prav tako bodo tvoja sredstva še naprej zaščitena pri naših bančnih partnerjih.​
Novi pogoji in določila
Nove pogoje in določila litovske entitete, na katero te bomo preselili, si lahko prebereš tukaj. Ti pogoji in določila so večinoma enaki obstoječim pogojem in določilom v Združenem kraljestvu, a vsebujejo nekaj sprememb, ki so skladne z lokalno zakonodajo. Tukaj lahko najdeš hiter povzetek ključnih sprememb:
  • Revolutova entiteta, s katero boš v razmerju, bo Revolut Payments UAB – institucija za izdajo elektronskega denarja, ki jo pooblašča Banka Litve. Ta entiteta ima enaka dovoljenja kot naša britanska entiteta (Revolut Ltd), njena dovoljenja pa veljajo po celi Evropi.
  • V primeru, da boš kadar koli želel/-a vložiti pritožbo glede naše storitve, boš to lahko storil/-a prek Banke Litve.
  • Pogoje in določila bo urejala litovska zakonodaja, litovska sodišča pa bodo pristojna za spore. V nekaterih primerih imaš morda pravico do zahtevka na sodišču v svoji državi v skladu z zakonodajo države.
Ti pogoji in določila začnejo samodejno veljati takoj, ko te premestimo na našo litovsko entiteto.​
Nove številke IBAN SWIFT in SEPA v EUR
Številka IBAN, ki jo trenutno uporabljaš za prejemanje plačil SWIFT in SEPA v EUR, se bo spremenila. Ko spremenimo tvoje podatke v aplikaciji, te bomo o tem takoj obvestili.
Ko prejmeš novo številko IBAN, moraš te podatke posredovati svojemu delodajalcu, prijateljem ali družinskim članom, da boš lahko prejemal/-a nakazila na svoj račun Revolut.​
Te kar koli moti?
Prepričani smo, da bo postopek prenosa tekoč in da pri tvojih storitvah skorajda ne bo motenj. Če pa želiš več informacij o prenosu, je tukaj povezava, ki ti bo v pomoč Pogosta vprašanja.
Če želiš vložiti pritožbo ali govoriti z enim od članov ekipe podpore za stranke, je najbolje, da stopiš v stik z nami prek klepeta za podporo za stranke v aplikaciji. Če te glede teh sprememb še vedno kar koli moti, lahko brezplačno zapreš svoj račun Revolut tako, da v aplikaciji Revolut izbereš ikono profila, tapneš ikono »Nastavitve«, se pomakneš na dno zaslona in izbereš možnost »Zapri račun«. To lahko storiš kadar koli pred ali po tem, ko te premestimo na našo litovsko entiteto.​