Referendum

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
609
158
43
Froodo. Seveda je. Za priče so oklicali navadne civiliste ne politike. Tako delajo vaši. In ja ZA ukinitev RTV prispevka, ZA ukinitev socialnih prispevkov tistih mladih lenuhov,ki nočejo delati, ZA ukinitev volilne pravice vsem tujcem ki nimajo državljanstva ene od držav EU edino za parlamentarno policijo nisem prepričan ker itak vsi mešajo meglo naredijo pa nič
So vedeli da so priče? So jim pregledovali račune in jih o tem obvestili? Žugljevi so pregledovali račune ljudem brez njihove vednosti. Tudi Sajetu.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.138
7.018
113
Kolikor vem Parlamentarna komisija o obvodnem financiranju strank ni brskala po privat računih navadnih državljanov. Popravi me če se motim. Z viri prosim.
Dobro, da si tako zelo specificiral. Niso samo navadni državljani, so tudi navadna podjetja. Tamara je želela zgolj nazorno prikazati kako izgleda prava politična policija:

"Pri Miranu Videtiču in Sebastjanu Jeretiču se ovadba sklicuje na dopis komisije iz decembra 2025, naslovljen na družbo Vi-Pu, ki se je nanašal na sodelovanje z družbo Neurovirtu. Ovaditelji trdijo, da omenjeni družbi nista bili predmet parlamentarne preiskave."

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
609
158
43
Dobro, da si tako zelo specificiral. Niso samo navadni državljani, so tudi navadna podjetja. Tamara je želela zgolj nazorno prikazati kako izgleda prava politična policija:

"Pri Miranu Videtiču in Sebastjanu Jeretiču se ovadba sklicuje na dopis komisije iz decembra 2025, naslovljen na družbo Vi-Pu, ki se je nanašal na sodelovanje z družbo Neurovirtu. Ovaditelji trdijo, da omenjeni družbi nista bili predmet parlamentarne preiskave."
Vir?

Piton

Guru
11. apr 2022
2.172
87
113
Me zanima kolko je takih ali drugačnih... Dajmo neko statistiko, ker jaz pozam na žalost samo tiste, ki bi lahko pa nočejo.
Jokcajo pa iz naftalina vlečejo in levi in desni svoje ekstremne primere. Sem prepričan, da je tistih ki jim ni malo več:

in še izračun občina Maribor (eden šoloobvezen otrok, eden pa v vrtcu):

4-članska družina, oba starša brezposelna, 2 otroka (Slovenija, 2026):

Prejemek / ugodnostMesečno
Socialna pomoč1.144,37 €
Otroški dodatek310,14 €
Subvencija najemnine386,75 €
Subvencija vrtca575,67 €
Brezplačna šolska prehrana84,40 €
Zdravstveni prispevki233,04 €
Oprostitev RTV14,02 €
Skupna vrednost2.748,39 €
Dejansko nakazilo: 1.454,51 €/mesec.

Dodatno možno: do 2.790,86 €/leto izredne pomoči, pomoč s hrano, učbeniki, šolski prevoz in občinske pomoči.
pomoje nas zanima bol statistika, kok je takih, ki so zmutili mimo vseh varovalk.
tle mamo problem, ne pa ena floskula, kako bomo lenuhe nagnal delat.
ne bomo. eni socialci se bojo še zmer fural z bmw-ji u vrtec,.
Pa sej za to gre ane?

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.235
-383
113
pomoje nas zanima bol statistika, kok je takih, ki so zmutili mimo vseh varovalk.
Pa sej za to gre ane?
Če bi kriminal preganjal, kot se zagre, tudi takih socialcev v BMW-jih ne bi blo.
Ampak to ni interes, kako in komu bi pa pol rekete pobiral, npr v donaciji čebule...

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.856
4.925
113
Pa sej za to gre ane?
In pričakovano je, da nam ti dotični dodelijo glas na volitvah.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
609
158
43

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.138
7.018
113
Kje tu piše da preiskovane fizične osebe niso vedele da jim oblast brska po zasebnih računih? To so počeli Žugljevi.

Preiskovali so "podjetja", ki z samo preiskavo niso imela nobene povezave. Torej nazoren prikaz kako deluje politična policija, ko je treba iskati podrobnosti o "nasprotni" strani.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.772
7.521
113
Žugelj - SDS kopriva, ki dela to nareku prve koprive

Preselil se je v BG

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
609
158
43
Preiskovali so "podjetja", ki z samo preiskavo niso imela nobene povezave. Torej nazoren prikaz kako deluje politična policija, ko je treba iskati podrobnosti o "nasprotni" strani.
Mogoče so pa preiskovali če podjetja imajo povezavo. So podjetja vedela da jih preiskujejo?
Sicer pa, naj Vonta preiskuje moje podjetje in me pred tem o tem obvesti, Žugelj pa lahko brska po tvojem privat računu in ti o tem nisi seznanjen. Če praviš da sta zadevi enaki.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.138
7.018
113
Ok, torej je treba v zakon dodati, da se lahko tvoje podjetje, pa morda še tebe, ker si povezana oseba brez težav preiskuje. Saj menda nimaš kaj skrivati in v 40+ letih ne boš nikjer naredil nobene napake, ki bi jo lahko objavili na "necenzurirano". Pošlji naslov.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.138
7.018
113
Žugelj - SDS kopriva, ki dela to nareku prve koprive

Preselil se je v BG
Če je šlo za zlorabo pooblastil je edino pravilno, da za to odgovarjajo.

Sicer pa, a na levi trpotci delajo po nareku drugega trpotca ali prvega? Ker samoiniciatovno zagotovo niso, saj je potem sledil polet čez ramo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.930
15.668
113
kod Džej-Zija
So vedeli da so priče? So jim pregledovali račune in jih o tem obvestili? Žugljevi so pregledovali račune ljudem brez njihove vednosti. Tudi Sajetu.
Model, še vedno serješ s tem Žugljem. Pa ti je bilo že n-krat razloženo, tudi iz moje strani, da je to dvoje popolnoma nepovezano. Kaj ima Urad za preprečevanje korupcije skupnega z inštitutom parlamentarne preiskave, veš samo ti. Kako naj te človek v debati resno jemlje?