Rastlinjak /mnenje

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.670
11.220
113
Vpiši v google pirs zakonodaja, po tem pa v tisti iskalnik gradbeni zakon.

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.670
11.220
113
Se pravi naj grem jaz namesto tebe brat gradbeni zakon? Če bi točno vedel bi ti že napisal, nakladal na pamet ne bom. Lahko ti pa povem kaj mislim. Manjši rastlinjak postaviš pa je. V najslabsem primeru zate je enostavni objekt ki ne rabi gradbenega dovoljenja. Jaz bi zagovarjal, da sploh ni objekt, ker ni trajno povezan s tlemi in ga vsako leto lahko prestavis na drugo gredo. So pa rastinjaki mislim da posebej rešeni, nisem pa ziher. Če te zanima pač preberi.

bpfc

Majstr
12. sep 2008
2.062
80
63
Moja si je zaželela rastlinjak. sem šel v akcijo in tale rastlinjak mi izgleda ok, pa tudi cenovno je kar ok. Kaj mislite o tem, priporočate kaj boljšega oziroma cenejšega? Mi je pa ena od stvari, ki jo rabim tudi montaža, saj se zaradi zdravja pač ne morem tega lotiti sam. Lahko pa mi ločeno priporočite koga, ki bi mi rastlinjak tudi posta vil.
Kako si zadovoljen z novim rastlinjakom? Ali ti ga je dobavila firma MaxiHome? Kaj bi spremenil. če bi ga nabavljal še enkrat?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.917
3.178
113
57
Planet zemlja
www.posta.si
Sem zelo zadovoljen, top zadeva! Dobava in postavitev res vrhunsko, vse, kar smo se zmenili je štimalo, edino rok dobave se je podaljšal zaradi vremena. Ja, kupil sem pri MaxyHome. Ne vem, če bi kaj spreminjal, vse mi je top, mogoče edino še dve dodatni okni, ker je res vroče sedajle, ampak ne vem, če bi bilo veliko bolje...
Naknadno sem vzel še police, ki mi jih bodo dostavili in zmontirali jeseni. Bom poskusil še kakšna slikco prilimat.

• Všeč mi je
Reactions: Matey