Če je že fižol tako dolg, kolk je šele prdec pol?
Če je že fižol tako dolg, kolk je šele prdec pol?
Iscem samo ogrodje za enako primerljive mere. Raje 1-2m dalso dolzino. Info in cca € ?rad bi kupil vrtni rastlinjak.... širina 2-2,5m, dolžina cca 3-4m.
Na kaj moram biti pozoren? Kakšen predlog?
Hvala!
Ali se ti ne zdi malo preterana cena 694€ za rastlinjak 3x4 m? Jaz sem si pred kratkim nabavil 2x 3,5m za 80€.Moja si je zaželela rastlinjak. sem šel v akcijo in tale rastlinjak mi izgleda ok, pa tudi cenovno je kar ok. Kaj mislite o tem, priporočate kaj boljšega oziroma cenejšega? Mi je pa ena od stvari, ki jo rabim tudi montaža, saj se zaradi zdravja pač ne morem tega lotiti sam. Lahko pa mi ločeno priporočite koga, ki bi mi rastlinjak tudi posta vil.
Glede na material je ta cena za trd rastlinjak takih dimenzij dejansko še kar ugodna. 2x3,5m za 80€ za rastlinjak iz folije je pa čisto drug nivo, veliko nižji seveda, tisti ta najbolj osnovni, lahko rečemo tudi vstopni razred v svet rastlinjakov. Jaz recimo se zdaj spogledujem s trdimi rastlinjaki iz polikarbonata v velikosti 4mx4m za 1.500+ €, z dodatno opremo brez problema prebijem tudi 2.000€ ampak taka reč ima tudi okna na avtomatsko odpiranje, konkretne temelje, ravne stene za več prostora za pridelavo, obstojno streho s kar nekaj nosilnosti itd. itd. Iz vidika obstojnosti oz. igre na dolgi rok je to čisto druga stvar potem pa seveda vsakomur svoje. Za nezahtevno hobi vrtičkanje in igranje s kakšnim paradižnikom in solato bo seveda tudi tak za (par) sto €€€ v redu ampak tudi to ne za dolgo temveč za zgolj par let. Sonce in UV žarki pač naredijo svoje na foliji, zadrgah, mrežicah itd.Ali se ti ne zdi malo preterana cena 694€ za rastlinjak 3x4 m? Jaz sem si pred kratkim nabavil 2x 3,5m za 80€.
Dejansko me bo ta rastlinjak prišel okoli 1.400€. Imel bo 6mm polikarbonat, zavarovanje za 1 leto, dve dodatni okni, polico, en avtomat za zapiranje okna, pa tudi postavili mi ga bodo, ker sam pač tega ne zmorem. Tvoj je iz precej slabšega materiala, tudi sam sem gledal nekaj podobnega, ampak sem se na koncu odločil ta tega. Verjamem, da sem se pravilno odločil, res pa je, da bi ga najbrž v tujini dobil ceneje, ampak tukaj sem lahko naročil tudi montažo, kar mi je zelo pomembno!Ali se ti ne zdi malo preterana cena 694€ za rastlinjak 3x4 m? Jaz sem si pred kratkim nabavil 2x 3,5m za 80€.
![]()
SucceBuy Walk-in Tunnel Greenhouse Galvanized Frame & Waterproof Cover 15x7x7/10x7x7/20x10x7/12x7x7 ft Greenhouses & Cold Frames - AliExpress 202216001
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Tole je dobra odločitev. Za relativno majhno doplačilo dobiš kar solidno večjo kakovost ter uporabnost kot pri 4mm.Imel bo 6mm polikarbonat
Folija na tem rastlinjaku bo zdržala natanko slabe 2 leti.. Povem iz izkušenj.. Montirali takega pri stricu.. Po 2 letih fuč.. Pri tašči rastlinjak od Gajšek (podobne cene kot sta pisala Car in Matey ) stoji 12. leto in je enak kot prvi dan (razen umazanije..Ali se ti ne zdi malo preterana cena 694€ za rastlinjak 3x4 m? Jaz sem si pred kratkim nabavil 2x 3,5m za 80€.
![]()
SucceBuy Walk-in Tunnel Greenhouse Galvanized Frame & Waterproof Cover 15x7x7/10x7x7/20x10x7/12x7x7 ft Greenhouses & Cold Frames - AliExpress 202216001
sosedu ga je letošnji sneg podrl. Zgledal je kr kalverno, tako, da je verjetno za v smeti.Ali se ti ne zdi malo preterana cena 694€ za rastlinjak 3x4 m? Jaz sem si pred kratkim nabavil 2x 3,5m za 80€.
![]()
top-rastlinjaki.si
Meni tega ne odpre....Da ne boš v temi taval in razmišljal kaj si slišal....
PisRS - Pravno informacijski sistem
pisrs.si