Priporočila za ogled nanizank/nadaljevank/serij

erikson

Guru
25. avg 2007
26.409
9.549
113
Ob 25-letnici res odlične serije Peščica izbranih (Band of Brothers), ki ima IMDB oceno še vedno 9,4, je HBO objavil dokumentarec Band of Brothers: Legacy.

• Všeč mi je
Reactions: alesn

sousis

Guru
16. nov 2019
1.972
1.353
113
ksz

Uvedla bi družinsko gledanje TVja za pol ure po kosilu. Kaj priporočate za razpon let od 8 do 48?

Na živce mi gre, ker najmlajši član okupira kavč in TV in vrti samo risanke, potem pa ostali trije gremo vsak na svoj računalnik/tablico gledat Youtube al kaj podobnega, ker se nam ne da gledat risank.

Kmetije, Kardashianov ipd ne gledamo in ne bomo gledali. Španskih, turških in ostalih žajfnic tudi ne. Kaj krvavega ali npr Wednesday mogoče tudi ne, ker najmlajši član že zdaj ima težave s temo in pošastmi pod posteljo. Zadnja TV serija, ki mi je bila res dobra, je bil The Good Place, ki jo najmlajši član sploh ne bo razumel...

Osnovni nabor TV kanalov imamo, Netflix tudi, za vse ostalo so tukaj pirati in Emby, tako da ni omejitev.

Kaj priporočate?

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.711
9.815
113
Dokumentarci niso slabi, sploh na netflixu. Pri nas so vse pogledali o dinozavrih in zivalih nekaj... Sicer nisem gledala zraven, ampak ce bi uvajala vaš rezim, bi pac gledala zraven. So narejeni cisto zanimivo in niso poneumljajoci, dasiravno me kaj dosti ne zanimajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.514
14.956
113
ne znam ti pomagat, z deklino smo gledali neke konjkse nanizanke, bile še kr zabavne v tem časovnemm polurnem rangu..Kasneje se je potem gledal avstralski masterchef, je bil precej bolj zabaven in spontan od naše kregarije. .
ampak ne čez dan po kosilu..režimi so bili bolj pozno odmerjeni, kolikor se je pač dalo, tv smo reducirali.