Prihranki pri uvozu rabljenega vozila iz tujine

Generik

Guru
14. maj 2011
3.846
1.244
113
ksz...

priporoča kdo koga, ki se ukvarja z uvozom iz tujine? jaz nimam časa sam se tega lotit, google sicer najde veliko rezultatov, ampak komu zaupati?

Avto planet Kranj. http://www.avtoplanet.si/
Jaz imam zelo dobro izkušnjo izpred 5,5 let. Sem našel avto na mobile.de , smo skupaj naredili en TC z nemcem, pridobili vse papirje, ki sem jih predhodno želel, na podlagi katerih sem avto preveril in to je to. Potem pa uvoz. Pomoč in odnos pri Avto Planet je bil res dober.

Pred tem sem bil pa pri Španu pa še kje pa sem se samo obrnil. Aroganca brez meja. Najbolj glupo pa je bilo to, da sem gledal tam enga mercedesa C, oglaševan s precej opreme, potem pa pridem tja pa ni imel niti zadnjih senzorjev... pa mi začne prodajalec, da to itak ne rabiš pa da ko omenjam mercedes, da "zdaj pa že pametno govorite", ostali avti so itak za en k... . Jaki poznavalec :) Servis bi naj bil narejen, čim sem prižgal avto pa na veliko pisalo, da je "service overdue". blah :) Skratka, obvozi.
 
  • Všeč mi je
Reactions: darjan

Grr

Zelenc'
8. maj 2019
18
1
3
Pozdravljeni vsi... iščem odgovore, iščem pomoč. Zanima me, ima kdo od vas ali pozna koga, ko je rabljen avtomobil pripeljal iz tujine preko firme ‘kickdown’ Janeza Bedine?