Ne vem sicer, na koga je to letelo, ampak "tamal" se v A4 dotika z glavo stropa (s frizuro vred).poslovni partner ima 197cm (ali neki tacga, z lasmi ima 2m) in mu Zoe ni delala nobenih težav veliko let.
Ker sedaj odkar so uvedlli (obvezno) šolo varne vožnje si ne zna noben sedeža prav nastavit.Ne vem sicer, na koga je to letelo, ampak "tamal" se v A4 dotika z glavo stropa (s frizuro vred).
Tko, da ne vem, kakšne konstrukcije je tvoj poslovni partner, ampak očitno ni take kot naš "tamal".
Za Zoe ne vem, ker me niti ne zanima BEV za otroka, za Twingota pa že vem, da ne gre ...
Še dobro, da imamo tebe, ki vse veš in vse znašKer sedaj odkar so uvedlli (obvezno) šolo varne vožnje si ne zna noben sedeža prav nastavit.
Če imaš v A4 sedež na max. višini pa naslonjalo na 90 stopinj je logično da z glavo butneš v strop. A bomo obnovili kako se sedež nastavi?

Kekci.Ocitno gre za neko prastaro 4ico. V B9 lahko sedi 2metras
Ne sedež + volan mora bit nastavljen po PS kar je tko po spominu:Še dobro, da imamo tebe, ki vse veš in vse znaš
Ne gre samo za višino avta, pač pa tudi za količino prostora v njem. Če malce karikiram: če v avto posedeš Rodneya T. (Nicholas L.) , je malce drugače, kot če vanj posedeš Dwayna J. Namenoma nisem pisal priimkov, ker itak vem, da boš ugotovil za koga gre ...
Aja, sedež je čisto OK nastavljen, najnižje in najbolj nazaj. Da z nogami ne buta ob atmaturko.
Nisem pa vedel, da obstaja popoldanski mojster poučevanja nastavljanja sedežev v avtomobilih.
Očitno te noben ni razumel, se oproščamo.Kekci.
Nisem rekel, da se ne more peljat v A4 (B9 btw), ampak, da ni za v Twingota ...
Berite počasi. Lahko tudi naglas, če vam pomaga.
Saj pravim, kekci ...
Takole sem napisal.Ne vem sicer, na koga je to letelo, ampak "tamal" se v A4 dotika z glavo stropa (s frizuro vred).
Tko, da ne vem, kakšne konstrukcije je tvoj poslovni partner, ampak očitno ni take kot naš "tamal".
Za Zoe ne vem, ker me niti ne zanima BEV za otroka, za Twingota pa že vem, da ne gre ...